Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΘΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

103 ΧΩΡΕΣ

Χαμός έχει γίνει με τις 103 χώρες που έγιναν στόχος του Κινέζικου δίκτυου ηλεκτρονικής κατασκοπίας. Οι χώρες είναι πολλές. Σε αυτές όμως βρίσκουμε την Κύπρο. Η Κυπριακή Πρεσβεία στη Γερμανία και η μόνιμη αποστολή της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή ένωση μπήκαν στο στόχαστρο των Κινεζων. Στη λίστα βρίσκουμε και την..

Υψηλή επιτροπή της Ινδίας στην Κύπρο. Η κινεζικη κυβέρνηση διάψευσε ότι βρίσκεται πίσω από το τεράστιο δίκτυο παρακολούθησης.

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com

buzz it!

Australian GP

Ο πρώτος αγώνας της F1 για το Αυστραλιανό GP έφερε τα εξής αποτελέσματα:











Pos No Driver Team Pts

1 22 Jenson Button Brawn-Mercedes 10
2 23 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes 8
3 9 Jarno Trulli Toyota 6
4 1 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 5
5 10 Timo Glock Toyota 4
6 7 Fernando Alonso Renault 3
7 16 Nico Rosberg Williams-Toyota 2
8 12 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1

buzz it!

Hξερες οτι.......#007


Hξερες οτι.......

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983)

H ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα.

"Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα", ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.

Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ.

Κάθε αμερικανός ξοδεύει κατά μέσο όρο 112.869 δρχ. το χρόνο για φαγητό από Fast Food . Το αντίστοιχο έξοδο ενός Ιταλού είναι μόλις 2.583 δρχ.

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας .

buzz it!

Θερινή ώρα


Σήμερα τα ξημερώματα ( Κυριακή 29ης Μαρτίου 2009), εφαρμόστηκε και στη χώρα μας το μέτρο της θερινής ώρας. Έτσι στις 03.00 το πρωί, οι δείκτες των ρολογιών μετακινήθηκαν μία ώρα μπροστά και να δείχνουν 04.00. Το μέτρο αυτό, που θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (25/10/2009), εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με την σχετική οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Ιανουαρίου 2001.


Πηγη: http://www.typos.com.cy/

buzz it!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ 26-03-2009




Εντυπωσιακό video από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε στισ 26-03-09 την περιοχή της Λάρνακας.

buzz it!

ΦΡΑΓΜΑ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΑ #002





buzz it!

ΦΡΑΓΜΑ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΑ

Μετά από της ευεργετικές βροχές των τελευταίων μηνών η κυπριακή γη άρχισε να ξεδιψά και να ξεδιπλώνει την ομορφιά της.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και είναι από το φράγμα της Γερμασόγειας.

Όπως βλέπετε είναι σχεδόν γεμάτο.
























buzz it!

Πληρότητα Φραγμάτων


Επιτέλους κυλά άφθονο το νερό στα φράγματα της Κύπρου

Κάντε κλίκ στην εικόνα για να δείτε την πληρότητα του κάθε φράγματος

buzz it!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ


Το δάσος ήταν το σπιτικό μου. Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι'; αυτό. Προσπαθούσα να το διατηρώ ταχτικό και καθαρό. Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας κατασκηνωτής, άκουσα βήματα. Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι. Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.


Φυσικά την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα. Την ρώτησα ποια ήταν, που πήγαινε, από που ερχόταν κ.τ.λ. Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ'; αυτά τα ρούχα. ΄Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.

Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι της γιαγιάς της. Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα. Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι. Όταν έφτασε το κορίτσι την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεβάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά.

Το κορίτσι ήρθε με τα κόκκινα μαγουλά της και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό. Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλύτερα. Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και ήθελα να προσέχω αυτά που λέει. Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια. Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι'; αυτό το κορίτσι που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο αλλά ήταν τόσο κακοήθης. Παρ'; όλα αυτά έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλύτερα. Η επόμενη προσβολή στ'; αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου αλλά πήδηξα από το κρεβάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φάω καλύτερα.


Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμήσω. Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του. Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου. Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία. Όμως αυτή η γριούλα γιαγιά ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης. Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός. ΄Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν.
Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως εγώ δεν έζησα από τότε καλά. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση,












Ο λύκος

buzz it!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ #001













































buzz it!

Hξερες οτι.......#006


Hξερες οτι.......

Η "ρόδα" του λούνα παρκ κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1893, από τον Γκέιλ Φέρις, και παρουσιάστηκε στην Παγκόσμια Έκθεση Κολόμβου στο Σικάγο. Η διάμετρός της ήταν 80 μέτρα και χωρούσε 2.160 άτομα.

Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος!

Η τελευταία λέξη της μόδας στο πυρηνικό οπλοστάσιο ονομάζεται "Β61-11". Είναι μια βόμβα που εκρήγνυται αρκετά μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια του εδάφους, προκειμένου να καταστρέψει τα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια.

Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό "Playboy". Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα!

Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της.

Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού.

buzz it!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ζημιές από χαλαζοθύελλα στη Λάρνακα

Η πόλη και επαρχία της Λάρνακας πλήγηκε γύρω στις 15.30 το μεσημέρι από ξαφνική, σφοδρή χαλαζοθύελλα και ανεμοστρόβιλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές σε αυτοκίνητα, περίπτερα και προθήκες καταστημάτων ενώ αποκόπηκαν δέντρα και αρπάγησαν στέγες.

Μόνο πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τον ανεμοστρόβιλο για να αφήσει πίσω του μεγάλες ζημιές στην περιοχή του γηπέδου Αντώνης Παπαδόπουλος και στον προσφυγικό συνοικισμό Κόκκινες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεκάδες αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο και κατέληξαν σε αυτά μεταξύ των οποίων και κορμοί δέντρων. Την ίδια ώρα, σπίτια, περίπτερα και άλλα υποστατικά, κτυπήθηκαν από τη μανία του ανεμοστρόβιλου και οι ιδιοκτήτες άρχισαν αμέσως να μετρούν τις ζημιές που υπέστησαν.

Στην περιοχή έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Αμυνας καθώς και άνδρες της Αστυνομίας για να επιληφθούν των τεράστιων προβλημάτων που προέκυψαν.

Την ίδια ώρα ξέσπασε χαλαζοθύελλα και το χαλάζι σε κάποιες περιπτώσεις ήταν μεγαλύτερο από καρύδι και έπεσε στην ευρύτερη επαρχία Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στην Αραδίππου, στην Αθηένου, στα Λειβάδια, στην Ορόκλινη, στην Πύλα και σε άλλες περιοχές όπως το Δασάκι Α;χνας. Χαλάζι έπεσε επίσης στην περιοχή της Λεωφόρου Ελευθερίας στην Αραδίππου, στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΖ και της Βιομηχανικής περιοχής Αραδίππου.


Πηγή: http://www.ikypros.com


buzz it!

Hξερες οτι.......#005

Hξερες οτι.......#005

Η πιο ψηλή κατασκευή Lego στον κόσμο έχει ύψος 23,66 μέτρα και βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη. Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά.

Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ!

Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!

Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του

buzz it!

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Hξερες οτι.......#004

Hξερες οτι.......

H κάρτα του Al Capone έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων.

H λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours.

Η μαζική παραγωγή ρολογιών ξεκίνησε στις Η.Π.Α. το 1860. Σήμερα, η παγκόσμια παραγωγή ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια ρολόγια ετησίως.

Η μέση νοικοκυρά περπατάει 15 χιλιόμετρα καθημερινά, κάνοντας δουλειές στο σπίτι. Περπατάει σχεδόν 6 χιλιόμετρα ετησίως, ξοδεύοντας παράλληλα 25 ώρες, μονάχα για να στρώσει τα κρεβάτια.

Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί περίπου 2 δευτερόλεπτα.

H Nότια Aφρική έχει 11 επίσημες γλώσσες.

Η Νταϊάνα ήταν η πρώτη "κοινή θνητή" ύστερα από 300 χρόνια που παντρεύτηκε διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η Ολυμπιακή σημαία με τους πέντε κύκλους εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσα (1920). Ένας αθλητής, όμως, που συμμετείχε στους αγώνες, την έκλεψε και την επέστρεψε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ.

buzz it!

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

After the rain II

Τεκκές Λάρνακας













Φλαμίγκος
















buzz it!

After the rain


Ελπίζω να τις βρείτε ενδιαφέρουσες



























buzz it!

Williams προειδοποιεί ότι θα υποβάλει επίσημη διαμαρτυρία...

Μελβούρνη: 

Λίγα εισιτετράωρα πριν την έναρξη της F1 και συγκεκριμένα του αυστραλιανού Grand Prix η ομάδα της Red Bull διαμαρτύρεται και προειδοποιεί ότι θα υποβάλει επίσημη διαμαρτυρία για τις παράνομες κατασκευές στο αμάξωμα της Toyota, Brawn και Williams οι οποίες αντιβαίνουν τους κανόνες της FIA. Αντιρρήσεις εξέφρασαν ακόμη οι ομάδες της Ferrari και Renault.

Ο αρχιμηχανικός της Red Bull λεει ότι είναι παράνομο και ότι θα κάνει ένσταση την πέμπτη αν δεν συμμορφωθούν οι ομάδες. (Η συγκεκριμένη παρανομία δίνει εγγυημένο πλεονέκτημα 5/10 του δευτερολέπτου σε κάθε γύρο. )

Ακόμη ο διευθυντής της ομάδας της Renault Flavio Briatore υπογράμμισε ότι θα σκεφτεί να διαμαρτυρηθεί αν οι Williams, Toyota and Brawn κριθούν νόμιμες.

buzz it!

Hξερες οτι.......#003

Hξερες οτι.......

Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν.

H ανθρώπινη καρδιά δημιουργεί τόση πίεση στο αίμα που αυτό θα μπορούσε φεύγοντας από την καρδιά να αναπηδήσει σε ύψος 10 μέτρων.

H βασίλισσα Bικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφυλία των ανδρών, αλλά όχι των γυναικών γιατί δεν πίστευε πως μπορεί να υπάρξει θυλυκή ομοφυλοφυλία. Aρα ο νόμος θα ήταν άχρηστος.

Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.

Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Φου-Γκο" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον!

Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού "ΤΙΜΕ" (10 φορές) είναι η Παναγία.

Η διάσταση μια τηλεόρασης μετριέται διαγωνίως.

Η ζελατίνη γίνεται από δέρμα ζώων.

Η καλντέρα στη Σαντορίνη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει 300 μέτρα ύψος και 11 χιλιόμετρα διάμετρο.

buzz it!

Τετραμελής ομάδα εφήβων μαθητών φωτογραφίζει την Γη

Κατάφεραν με κόστος μόλις 103 ευρώ, να δημιουργήσουν μια κατασκευή δικής τους επινόησης, η οποία έφτασε σε ύψος 31 χιλιάδων μέτρων φωτογραφίζοντας παράλληλα την Γη.

Το εγχείρημα έλαβε χώρα στα τέλη του Φλεβάρη, από τους Gerard Marull Paretas, Sergi Saballs Vila, Marta Gasull Morcillo και Jaume Puigmiquel Casamort, μαθητές στο σχολείο IES La Bisbal Καταλονίας της Ισπανίας, υπό την επίβλεψη / καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Jordi Fanals Oriol. Οι μαθητές είναι ηλικίας 18 με 19 ετών. Χρησιμοποίησαν ένα μπαλόνι από latex αξίας 44,21 ευρώ περίπου γεμισμένο με ήλιο, μια «κοινή θνητή» κάμερα Nikon Coolpix κόστους περίπου 58,95 ευρώ, αισθητήρες εξ ολοκλήρου δικής τους κατασκευής και πολύ μεράκι.

Ο αρχικός στόχος ήταν να φτάσει το μπαλόνι μαζί με το φορτίο του (ενάμιση κιλού) στα δέκα χιλιάδες μέτρα ύψος, το ύψος δηλαδή των εμπορικών αερογραμμών. Η πορεία του μπαλονιού καταγραφόταν με συνδυασμό των αισθητήρων και του γνωστού Google Earth. Προς μεγάλη τους έκπληξη, η ιδιοκατασκευή έφτασε στην απόσταση των 31 χιλιάδων μέτρων, τα όρια δηλαδή της στρατόσφαιρας.

Εκεί το μπαλόνι άρχισε να χάνει το πτητικό υλικό του (ήλιο) και άρχισε την πτώση προς την Γη. Δεύτερη μεγάλη έκπληξη για την τετραμελή ομάδα και τον καθηγητή, ήταν ότι οι αισθητήρες συνέχισαν να μεταδίδουν δεδομένα ακόμα και μετά την επιστροφή τους στην Γη. Δεδομένων των ακραίων συνθηκών που επικρατούν στα 31 χιλιάδες μέτρα, είναι πραγματικά αξιέπαινοι οι μαθητές που κατάφεραν με συνολικό κόστος 103 ευρώ, να δημιουργήσουν ένα σύστημα του οποίου οι αισθητήρες δεν «υπέκυψαν» στις τόσο ακραίες συνθήκες που επικρατούν στην στρατόσφαιρα.

Αεροφωτογραφίες από την ταπεινή Nikon camera των 58,95€  

Αεροφωτογραφία 31.000 μέτρων στα όρια του Διαστήματος

Πηγή: http://mikrokellari.blogspot.com/


buzz it!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Οι 5 πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία


1. O βασιλιάς Αδόλφος Φρειδερίκος της Σουηδίας έφαγε μέχρι θανάτου...κυριολεκτικά! Το τελευταίο του γεύμα περιλάμβανε αστακό, χαβιάρι, λάχανο, καπνιστό σολωμό και σαμπάνια. Για επιδόρπιο του σέρβιραν 14 πιάτα από το αγαπημένο του παραδοσιακό γλυκό της πατρίδας του, το σέλμα και γάλα. Πέθανε το 1771.

2. Ο Άλαν Πίνκερτον, ιδρυτής ενός πρακτορείου ερευνητών, πέθανε από μια μόλυνση που έπαθε στη γλώσσα του, αφού την...δάγκωσε.

3. Ο Τζακ Ντάνιελ, της γνωστής φίρμας ουίσκι, πέθανε από μια μόλυνση που έπαθε στα δάχτυλα του ποδιού του, αφού τα χτύπησε προσπαθώντας να...κλωτσήσει το χρηματοκιβώτιο του.

4. Η Ισιδώρα Ντάνκαν, μια χορεύτρια των αρχών του 20ου αιώνα, σκοτώθηκε όταν το μαντήλι που φόραγε στο λαιμό της μπλέχτηκε στις ρόδες του κάμπριο αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να της σπάσει το λαιμό.

5. Ο Βικ Μόροου, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Combat, αποκεφαλίστηκε από μια λεπίδα φτερού ενός ελικοπτέρου στα γυρίσματα μιας επικίνδυνης σκηνής για την ταινία The Twilight Zone: The Movie. Δύο ακόμα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: http://www.men24.gr/html/ent/676/ent.77676.asp


buzz it!

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στο TROKTIKO.BLOGSPOT.COM


ΕΥΓΕ TROKTIKO


Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO




Για την μεγάλη σου προσφορά!!!

Τέτοια κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητη....

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι σ αυτό τον τόπο.





"Η προσφορά που θα κάνει το blog μας και δεν έχει προηγούμενο, είναι μια προσφορά ΑΓΑΠΗΣ. Είμαστε σίγουροι, ότι αυτό θα θέλατε και εσείς. Τι να το κάνει ένας το αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο βάλουμε, αν είναι για έναν που ίσως και να μην το έχει ανάγκη; Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια άλλη προσφορά. Έτσι είμαστε στα blog. Τουλάχιστον, εδώ σίγουρα (και κάποια φιλαράκια μας). Το ίδιο θα κάνουν και οι εφημερίδες σε λίγο. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ TROKTIKO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Το έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Είναι άνθρωποι μονάχοι. Και γι αυτό το κάναμε. Μην ψάχνετε τι και πως. Αφού τα καταφέραμε, πάλι καλά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν όπως...
το Δήμαρχο Ν.Κακλαμάνη και τον Ελ.Σκιαδά, που είναι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος (παραχώρησαν ΔΩΡΕΑΝ την αίθουσα).

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ 500 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν και τέτοιες προσφορές χωρίς να φαίνονται. Θα αμειφθούν εκατονταπλάσια από το Θεό. Να είναι καλά αυτοί που μας βοήθησαν....


Ιδού και το δελτίο τύπου του δήμου Αθηναίων, που γίνεται αναφορά για πρώτη φορά σε blog και ευχαριστούμε που είχαν το θάρρος να συνεργαστούν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ήξεραν με ποιους μιλούσαν ούτε μας είδαν από κοντά. Απλά μας εμπιστεύτηκαν.

Παρακαλούμε τα κανάλια να παίξουν το θέμα για να το μάθουν οι άστεγοι. Κινήσεις προσφοράς πρέπει να διαφημίζονται. Μην πείτε για το blog. Αλλά για τον κόσμο. Και επίσης, όποιος δεν έχει ανάγκη τη σίτιση, μην πάει. Θα πάρει κάποιου άλλου που έχει ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες.
"



Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry