Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στο TROKTIKO.BLOGSPOT.COM


ΕΥΓΕ TROKTIKO


Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO
Για την μεγάλη σου προσφορά!!!

Τέτοια κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητη....

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι σ αυτό τον τόπο.

"Η προσφορά που θα κάνει το blog μας και δεν έχει προηγούμενο, είναι μια προσφορά ΑΓΑΠΗΣ. Είμαστε σίγουροι, ότι αυτό θα θέλατε και εσείς. Τι να το κάνει ένας το αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο βάλουμε, αν είναι για έναν που ίσως και να μην το έχει ανάγκη; Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια άλλη προσφορά. Έτσι είμαστε στα blog. Τουλάχιστον, εδώ σίγουρα (και κάποια φιλαράκια μας). Το ίδιο θα κάνουν και οι εφημερίδες σε λίγο. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ TROKTIKO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Το έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Είναι άνθρωποι μονάχοι. Και γι αυτό το κάναμε. Μην ψάχνετε τι και πως. Αφού τα καταφέραμε, πάλι καλά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν όπως...
το Δήμαρχο Ν.Κακλαμάνη και τον Ελ.Σκιαδά, που είναι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος (παραχώρησαν ΔΩΡΕΑΝ την αίθουσα).

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ 500 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν και τέτοιες προσφορές χωρίς να φαίνονται. Θα αμειφθούν εκατονταπλάσια από το Θεό. Να είναι καλά αυτοί που μας βοήθησαν....


Ιδού και το δελτίο τύπου του δήμου Αθηναίων, που γίνεται αναφορά για πρώτη φορά σε blog και ευχαριστούμε που είχαν το θάρρος να συνεργαστούν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ήξεραν με ποιους μιλούσαν ούτε μας είδαν από κοντά. Απλά μας εμπιστεύτηκαν.

Παρακαλούμε τα κανάλια να παίξουν το θέμα για να το μάθουν οι άστεγοι. Κινήσεις προσφοράς πρέπει να διαφημίζονται. Μην πείτε για το blog. Αλλά για τον κόσμο. Και επίσης, όποιος δεν έχει ανάγκη τη σίτιση, μην πάει. Θα πάρει κάποιου άλλου που έχει ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες.
"Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry