Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Έφη Κυριάκου : Playmate 2009 - Έχω κάνει πλαστική

Η πρώτη συνέντευξη της Playmate 2009: «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος και στη μύτη»Καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα ήταν σήμερα η Έφη Κυριάκου. Η Playmate 2009 μίλησε για τις άγνωστες πλευρές της ζωής της, τις πλαστικές που έχει κάνει, και απάντησε στις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για εκείνη.

Γράφτηκε, αμέσως μετά την ανάδειξή της σε Playmate 2009, ότι τα έχει με τον Διονύση Μακρή. Η ίδια απαντά: «Δεν τα έχω με τον Μακρή. Γνωριζόμαστε αλλά δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας. Μου χρεώνουν και άλλους συντρόφους τον τελευταίο καιρό και τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει». Πώς έχει σκοπό όμως να προστατευτεί απ' όλες αυτές τις φήμες. «Δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς αλλά σίγουρα δεν θα σταματήσω να βγαίνω, ούτε να κρύβομαι. Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου επειδή βγήκα Playmate».

Η Έφη Κυριάκου αποκάλυψε και ένα τραγικό περιστατικό της ζωής της. Μίλησε για τον πρώην σύντροφό της που πέθανε ύστερα από τροχαίο δυστύχημα. «Βγαίναμε για τρεισήμισι χρόνια και είχε ένα τροχαίο δυστύχημα. Ήταν εκείνος με μηχανή. Το έμαθα την επόμενη μέρα και με πείραξε που δεν μπόρεσα να περάσω μαζί του τις τελευταίες του στιγμές. Δεν με ειδοποίησε κανείς και το έμαθα την επόμενη μέρα».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Την πρώτη πλαστική την έκανα στη μύτη ύστερα από ένα ατύχημα που είχα στο βόλεϊ. Την πλαστική στο στήθος την έκανα, όμως, επειδή το ήθελα εγώ και σίγουρα όχι για τη δουλειά μου».

Αυτή την περίοδο έχει κάποια σχέση; «Είμαι ερωτευμένη, το ξέρει και εκείνος αλλά δεν έχει γίνει σχέση. Οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μένα να δημιουργήσω μία σχέση. Θέλω να κοιτάξω τι θα κάνω στα επαγγελματικά μου και όχι στα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή».

Πώς αντιδρούν οι γονείς της στις προκλητικές της εμφανίσεις; «Δεν είχα πει στους γονείς μου ότι θα πάω στα Playmate. Τελικά έκανα λάθος γιατί με στήριξαν πολύ. Ήταν εκεί εκείνο το βράδυ και ενθουσιάστηκαν όταν κέρδισα τον τίτλο. Όσο για τις γυμνές φωτογραφήσεις, δεν νομίζω ότι οι γονείς μου θα τις δεχτούν ως κάτι πολύ καλό για το παιδί τους. Θα αγοράσουν τα περιοδικά αλλά ξέρω πως δεν θα τα σχολιάσουν, και τους το ζήτησα κιόλας».

Πηγή:http://www.yupi.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry