Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Παρέλαση... ξανθιών στη ΛΕΤΟΝΙΑ για... ανύψωση του ηθικού!

Παρέλαση... ξανθιών στη ΛΕΤΟΝΙΑ για... ανύψωση του ηθικού!Περισσότερες από πεντακόσιες ξανθιές αναμένεται να μετάσχουν την Κυριακή σε μία άνευ προηγουμένου παρέλαση στους δρόμους της Ρίγας, η οποία έχει σκοπό να ανεβάσει το ηθικό των Λετονών, που έχει πέσει λόγω της οικονομικής κρίσης.
Έπειτα από ραγδαία οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η Λετονία, των 2,3 εκατομμυρίων κατοίκων, αντιμετωπίζει τη χειρότερη ύφεση από όλα τα κράτη της ΕΕ.
«Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που η κοινωνία έχει ανάγκη από γεγονότα τέτοιου είδους», δήλωσε η Μαρίκα Γκίντερ, πρόεδρος της λετονικής Ένωσης Ξανθών. «Οι άνθρωποι έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχουν αρκετά θετικά συναισθήματα. Η παρέλαση είναι κάτι πολύ θετικό και ευχάριστο. Και, όπως ξέρουμε, οι ξανθιές ξέρουν καλύτερα πώς να διασκεδάζουν», πρόσθεσε.
Η παρέλαση, της οποίας θα προηγείται γυναικεία ορχήστρα, γίνεται στο πλαίσιο της πρώτης «εβδομάδας ξανθών» που διοργανώνεται στη χώρα.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκτός από την παρέλαση, τουρνουά γκολφ, επίδειξη μόδας, χορός και διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry