Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Μαθήτρια έφτιαξε «λίστα θανάτου»

Μαθήτρια έφτιαξε «λίστα θανάτου»Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της πόλης Tonawanda των ΗΠΑ παρακολουθεί την υπόθεση μιας 11χρονης μαθήτριας, η οποία είχε καταρτίσει μια ηλεκτρονική λίστα με όσα άτομα ήθελε να σκοτώσει, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να συμβεί αυτό.

Η 11χρονη δημιούργησε τη συγκεκριμένη λίστα σε υπολογιστή στη σχολική βιβλιοθήκη, ενώ η Αστυνομία αποκάλυψε πως είχε ονομάσει το αρχείο «Killbook», παραφράζοντας τη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ντετέκτιβ Tim Toth είπε σχετικά: « Η λίστα έγραφε τη λέξη kill (σκοτώνω) δίπλα σε κάθε όνομα. Για μερικά πρόσωπα έγραφε και τον τρόπο που ήθελε να τα σκοτώσει, όπως για μια δασκάλα της, που έγραφε ότι ήθελε να το κάνει με ένα πολύ πολύ πολύ κοφτερό μαχαίρι και ένα πιστόλι».

Η Αστυνομία συνέλαβε την 11χρονη και ειδοποίησε σχετικά όλα τα άτομα που περιλαμβάνονταν στη μακάβρια λίστα της.

Η μαθήτρια κατηγορείται για τρομοκρατικής φύσεως απειλή και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την 1η Ιουνίου, ενώ αποβλήθηκε από το σχολείο για χρονική περίοδο 10 εβδομάδων.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry