Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωγή κατά των Starbucks για κρυφή κάμερα σε τουαλέτα!


   

Αγωγή με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων κατά της αλυσίδας καταστημάτων καφέ Starbucks κατέθεσε ένας τουρίστας από την Βιρτζίνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία βιντεοκάμερα κρυμμένη μέσα σε μια τουαλέτα υποκαταστήματος της αλυσίδας στην Ουάσινγκτον.


Ο 28χρονος Ουϊλιαμ Γιόκι κατηγορεί την διεθνή αλυσίδα καταστημάτων καφέ, η οποία εδρεύει στο Σιάτλ, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, αμέλεια, "σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης", πλημμελή τρόπο προσλήψεων, εκπαίδευσης και επιθεώρησης του προσωπικού.

Ο Γιόκι, ο οποίος επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα μαζί με την οικογένειά του τον Απρίλιο, "κατήγγειλε αμέσως αυτό το προσβλητικό και αποτρόπαιο συμβάν" στον διευθυντή του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, όπως αναφέρει αντίγραφο της αγωγής του το οποίο περιήλθε χθες στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η αστυνομία εντόπισε την κάμερα που ήταν κρυμμένη κάτω από τον νιπτήρα και θα αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ενώ στη συνέχεια την κατέσχεσε ως αποδεικτικό στοιχείο, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry