Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκησε και την Ζενίτ ο εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ!!!

Μεγάλη νίκη στο «ΓΣΠ» επί της Ζενίτ με ανατροπή πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έστειλε μήνυμα τόσο στους Ρώσους όσο και στους Ουκρανούς της Σαχτάρ πως θα είναι σκληρό καρύδι στο γκρουπ, όπου δίχως αμφιβολία προβάλλει ως μεγάλο φαβορί για την πρωτιά η Πόρτο. Η πρωταθλήτρια Κύπρου κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, πέτυχε την 1η της νίκη σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και βρίσκεται στο «Ζενίτ» της ιστορίας της.


Σχεδόν σε όλο το ενενηντάλεπτο ήταν καλύτερο το ΑΠΟΕΛ, είχε τον έλεγχο και έφτιαχνε αραιά τις ευκαιρίες για γκολ. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς σκορ και στην επανάληψη η Ζενίτ κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Ζιριανόφ. Οι πρωταθλητές μας ωστόσο δεν τα έβαλαν κάτω και μέσα σε ένα δίλεπτο ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα! Αρχικά στο 73' ο Μαντούκα και εν συνεχεία στο 75' ο Άιλτον έφεραν τούμπα το παιχνίδι  και ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε μια τεράστια νίκη κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, με 2-1.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης (74'Σολωμού), Μποαβεντούρα, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Μοράις, Πίντο, Μαρσίνιο (64'Γιάχιτς), Μαντούκα (89'Αλεξάνδρου), Τρισκόσκι, Άιλτον.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Κρισίτο, Άλβες, Λομπάερτς, Ζιριάνοφ (80'Λάζοβιτς), Χουμποκάν (89'Μπουκαρόφ), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ντάνι, Κερζάκοφ.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry