Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

12-09-2011, Παγκύπριο Συλλαλητήριο στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό το προγραμματισμένο παγκύπριο συλλαλητήριο, συνέχεια των καθημερινών συναντήσεων στην έξοδο του προεδρικού.

Απο νωρίς μαζεύτηκαν αρκετές χιλιάδες από όλη την Κύπρο περιμένοντας και τους πεζοπόρους από την Πλατεία Ελευθερίας που έφτασαν λίγο πριν από τις 21:00.

Ο αριθμός των αφυπνισμένων Κυπρίων τελικά ξεπέρασε τις 10,000 και με θέρμη βροντοφώναξαν και απαίτησαν για άλλη μια φορά το αίτημα μας για τιμωρία όλων των ενόχων/δολοφόνων των ήρωων στο Μαρί.

Μίλησαν συγγενείς των δολοφονηθέντων και τόνισαν την σημασία της παρουσίας του λαού σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Ακούστηκε ο ύμνος του ναυτικού τραγουδημένος από τον Αρχιπλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη.

Μαύρο σημείο της βραδιάς όταν μας ειδοποίησαν πως Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο με διαδηλωτές, προερχόμενο από την Λάρνακα και τους υπέβαλαν σε έρευνα.

Κάθε Δευτέρα στο Προεδρικό και κάθε Παρασκευή στο Διοικητήριο στην Λεμεσό, ας είναι όλη η Κύπρος εκεί. Ας δείξουμε για πρώτη φορά στην σύγχρονη μας Ιστορία πώς οι Ελληνες του νησιού έχουν την δύναμη να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Σε αυτή την περίπτωση το δικαίωμα μας να δούμε για πρώτη φορά τους πραγματικούς ένοχους να τιμωρούνται.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry