Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιασε επ' αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον κουμπάρο.....
Με την τύχη του τα έχει βάλει καθώς έχασε γυναίκα, διαλύθηκε μια φιλία ενώ του έμεινε φέσι και το δάνειο που πήρε για τα έξοδα του γάμουΔιπλά άτυχος στάθηκε ο γαμπρός από τον Έβρο. Από τη μια έπιασε τη γυναίκα του με τον κουμπάρο με αποτέλεσμα να διαλύσει το γάμο του και από την άλλη...
του έμεινε και δάνειο το οποίο είχε πάρει για να πληρώσει τα έξοδα του γάμου.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η αγαπημένη δέχτηκε και σύντομα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Ο γάμος όμως στις μέρες μας είναι ακριβός κι έτσι για να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα, ο μελλοντικός γαμπρός πήρε δάνειο. Όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος και η τελετή, όπως και το γλέντι κύλησαν με χαρά, τραγούδι και ελπίδες για πολλούς απογόνους.

Λίγες μέρες μετά το γάμο, ο παντρεμένος και ευτυχισμένος άνδρας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς έπιασε επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον κουμπάρο, σε κάτι παραπάνω από τρυφερές στιγμές.

Τι κι τους είχε μόλις παντρέψει, τι κι αν ήταν φίλοι. . . Η κουμπαριά έχει και υποχρεώσεις . . .

Εκτός από τη γη. . . ο απατημένος έχασε τη σύζυγο, τον κουμπάρο και τα χρήματα που θα πληρώσει με τόκους, καθώς το δάνειο για την τέλεση του γάμου δεν ήταν άτοκο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry