Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αρχιεπίσκοπος: Ο Πρόεδρος νιώθει προδομένος από συνεργάτες του!!!


Χρεώνει στους συνεργάτες του ότι πήγαναδιάβαστοιστο Eurogroup



Δυσοίωνες οι προβλέψεις του Αρχιεπισκόπου για το μέλλον του ευρώ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του γιατί πήγαν ‘αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι’ στο Eurogroup δήλωσε στον τηλεπτικό σταθμό Σκάι Ελλάδας, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Εξάλλου σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στη Real News, o Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου υποστηρίζει έξοδο από το ευρώ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τα τραγικά αδιέξοδα, πολιτικοί και τραπεζίτες, να κάτσουν στο σκαμνί, όπως είπε χαρακτηριστικά και κάποιοι να πάνε και φυλακή.
Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος του ομολόγησε ότι νοιώθει πολύ προδομένος «από τους ‘δικούς του’ και από το Υπουργείο Οικονομικών και από την Κεντρική Τράπεζα γιατί πήγαν αμελέτητοι (στις Βρυξέλλες)».
Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, « ο Πρόεδρος πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες στηρίχθηκε πάνω στους εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας, δυστυχώς πήγαν εκεί αδιάβαστοι και βρέθηκαν προ φοβερών αδιεξόδων, τους απείλησαν, δεν είχαν εναλλακτική λύση και δέχθηκαν».
«Δεν ήθελε ο Πρόεδρος να κάνει ‘show’, να κάνει λαϊκισμό, αν ο Πρόεδρος δεν δεχόταν και επέστρεφε στην Κύπρο θα τον χειροκροτούσαν όλοι, θα τον ανέβαζαν στον τρίτο ουρανό, αλλά συνειδητοποιώντας την  ευθύνη του είπε ‘θα πάω στην Κύπρο να δω τι γίνεται’ και εδέχθη την απόφαση την οποία και δεν εδέχθη η Βουλή», σημείωσε.
Eξάλλου σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Real News, ο Αρχιεπίσκοπος υποστήριξε ότι η χώρα πρέπει να εξέλθει από την ευρωζώνη, εκφράζοντας την άποψη ότι το ευρώ δεν θα έχε διάρκεια.
"Δεν λέω ότι θα καταρρεύσει αύριο (το ευρώ) αλλά με τα μυαλά που κουβαλούν στις Βρυξέλλες είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα έχει μακρά διάρκεια και το καλύτερο για μιας είναι να βρούμε τρόπο να ΄δραπετεύσουμε`", είπε ο Αρχιεπίσκοπος.


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry