Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ!!!





Ένα απίστευτο περιστατικό, ενδεικτικό όμως του γεγονότος πως κάποιοι στο εξωτερικό ήξεραν πολύ καλά για το κούρεμα συνέβη σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εδώ και ένα μήνα μία συνταξιούχος Ρωσοπόντια, πήγαινε κάθε Παρασκευή στο υποκατάστημα της Ελληνικής και έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της και τα κατέθετε ξανά την Δευτέρα.

Μάλιστα πριν δύο βδομάδες, το προσωπικό του υποκαταστήματος δεν άντεξε και την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό. Η απάντηση της τότε, προκάλεσε σε όλους γέλιο που άγγιζε τα όρια και της κοροϊδίας:


« Η γιος μου είναι οικονομολόγος στη Ρωσία και μου είπε πως αν γίνει κάτι με τις τράπεζες θα γίνει Σαββατοκύριακο. Έτσι είπεν μου κάθε Παρασκευή να παίρνω τα χρήματα μου σπίτι»,  τους είπε χαρακτηριστικά.

Περιττό να αναφερθεί ότι και την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά ακολουθώντας τις συμβουλές του γιου της «γλίτωσε» το κούρεμα.

Το μέγα θέμα βεβαίως δεν είναι οι δέκα χιλιάδες της γιαγιάς στην Πάφο.

Αλλά εάν ένας απλός οικονομολόγος στην Ρωσία ήξερε και έδωσε τέτοια συμβουλή στην μάνα του στην Πάφο, πώς οι δικοί μας ειδικοί και  εμπειρογνώμονες διαβεβαίωναν περί του αντιθέτου; news24

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry