Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Β.Σόιμπλε: Το μοντέλο της Κύπρου «χρεοκόπησε»!!

Βερολίνο: Οι επενδυτές που τοποθέτησαν τα χρήματα τους στην Κύπρο με στόχο να πληρώνουν χαμηλότερο φόρο, θα πρέπει να επωμιστούν τους κινδύνους όταν η κατάσταση οδηγεί σε ένα σχέδιο διάσωσης, δήλωσε την Τρίτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος και χαρακτήρισε «χρεοκοπημένο» το οικονομικό μοντέλο της Κύπρου.

«Οποιοιδήποτε επενδύουν τα χρήματα τους σε μια χώρα όπου πληρώνουν λιγότερους φόρους και όπου πιθανώς να υπάρχει χαλαρότερη εποπτεία, επωμίζονται τους κινδύνους όταν οι τράπεζες αυτής της χώρας σταματήσουν να είναι φερέγγυες. Αυτό είναι γεγονός», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξη του στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.
Αν δεν πληρώσουν το τίμημα για το πακέτο διάσωσης, τότε το βάρος θα έπεφτε στους Ευρωπαίους φορολογούμενους να πληρώσουν για τα δισεκατομμύρια των ξένων επενδύσεων στην Κύπρο, ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανεύθυνο.

Ο Σόιμπλε είπε ακόμη ότι το οικονομικό μοντέλο της Κύπρου, το οποίο χρησιμοποίησε την επιβολή χαμηλού συντελεστή φορολογίας για να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, «έχει χρεοκοπήσει».

http://www.philenews.com

Υ.Γ: Το μοντέλο της Κύπρου το χρεοκοπήσατε κ Σόιμπλε εσύ και όμοιοι σου με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ε. του ΔΝΤ και κυρίως της κας Μέρκελ.
Θέλατε να βάλετε χέρι στα Ρώσικα κεφάλαια......αααααα και να έχετε ρόλο στο φυσικό αέριο....
I ve got news for you....


Το πόσα κακά έχετε προκαλέσει στον κόσμο και ειδικά στην πολύπαθη Κύπρο και Ελλάδα στον 20ο αιώνα είναι αναρίθμητα.....και δεν είναι της παρούσης να τα απαριθμήσω....


Μακάρι να κλείσει η συμφωνία με τους Ρώσους και να σας στείλουν στον "ΔΙΑΟΛΟ" γιατί εκεί σας αξίζει.....και να κάνουν και μια θριαμβευτική έξοδο από το Ευρώ και να ανοίξει έτσι η μαύρη τρύπα για το Ισχυρό Νόμισμα.....

Τα χαιρετίσματα μου .... 

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry