Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Παρουσίαση του Νέου iPhone Πλησιάζει και Επίσημα!!

Η Παρουσίαση του Νέου iPhone Πλησιάζει και Επίσημα!!


Η ημερομηνία είχε διαρρεύσει, όμως τώρα είναι επίσημη και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Στις 4 Οκτωβρίου 2011 η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone που φέτος καθυστέρησε αρκετά αφού η καθιερωμένη παρουσίαση του ήταν κάθε Ιούνιο.

Τι κάνει ιδιαίτερη την συγκεκριμένη παρουσίαση και τι μπορούμε να περιμένουμε;

buzz it!

Ωραία ντομάτα!!!!

Ωραία ντομάτα!!!!

buzz it!

10 λόγοι για τους οποίους το πρωινό είναι απαραίτητο!

Είναι το πρωινό το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας;




Όταν ήσασταν μικροί η μητέρα σας σας έβαζε να τρώτε δημητριακά. Αργότερα, όταν φύγατε από το σπίτι και αποφασίσατε να σπουδάσετε, το πρωινό σας, μάλλον, έγινε ένα κουλούρι.. το μεσημέρι! Την ίδια στιγμή το τσιγάρο και ο καφές για πολλούς είχε γίνει μόνιμη συνήθειά.

buzz it!

ΔΕΙΤΕ: Πρέπει…. να την «τρώει» πολύ ο ….πισινός της !!! !

Αυτή τη φορά ο φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε σε παραλία του Μονακό να επιδίδετε σε «ξυστό»!


Ο λόγος για την ηθοποιό-μοντέλο….

buzz it!

Επιασε επ' αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον κουμπάρο.....




Με την τύχη του τα έχει βάλει καθώς έχασε γυναίκα, διαλύθηκε μια φιλία ενώ του έμεινε φέσι και το δάνειο που πήρε για τα έξοδα του γάμου



Διπλά άτυχος στάθηκε ο γαμπρός από τον Έβρο. Από τη μια έπιασε τη γυναίκα του με τον κουμπάρο με αποτέλεσμα να διαλύσει το γάμο του και από την άλλη...

buzz it!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σοφές ατάκες του Αρκά! !


1. Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.



2. Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης.

buzz it!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτογραφία από καταιγίδα


Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από πρόσφατη καταιγίδα στην Κύπρο

buzz it!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ !


 Πριν απο λίγα λεπτά ο Γιώργος Ρούσσος επιβεβαίωσε την αποκλειστική είδηση του showbiz.com.cy που τον ήθελε τις τελευταίες μέρες να μην είναι ζευγάρι με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

buzz it!

Ροζ σκάνδαλο με όργια στην εθνική τζούντο!!


Ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στις τάξεις της εθνικής ομάδας τζούντο. Έξι αθλητές κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο, έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ.

buzz it!

Αγωγή κατά των Starbucks για κρυφή κάμερα σε τουαλέτα!


   

Αγωγή με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων κατά της αλυσίδας καταστημάτων καφέ Starbucks κατέθεσε ένας τουρίστας από την Βιρτζίνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία βιντεοκάμερα κρυμμένη μέσα σε μια τουαλέτα υποκαταστήματος της αλυσίδας στην Ουάσινγκτον.

buzz it!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Beautifull and sexy Girls!!


buzz it!

Sexy κορίτσια του Oktoberfest 2011


buzz it!

The Hottest Girls of 2011 Miss Universe Pageant!

Miss Angola 2011, Leila Lopes

Miss Albania 2011, Xhesika Berberi

buzz it!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!




Ένα απο τα πιο όμορφα, πιο λαμπερά και πιο ταιριαστά ζευγάρια του νησιού μας δεν είναι πιά μαζί. Ο λόγος για τον Γιώργο Ρούσσο και την Χριστιάνα Αριστοτέλους όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του showbiz.com.cy πριν απο λίγες μέρες χώρισαν και το κράτησαν κρυφό!!! Οι δυο τους δεν άφησαν να φανεί τίποτα προς τα έξω.

buzz it!

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Welt: Οφείλει η Γερμανία 70 δισ. ευρώ στην Ελλάδα;;

Με τίτλο «Οφείλει η Γερμανία στους Έλληνες 70 δισ. ευρώ;» η εφημερίδα«Welt am Sonntag»...
αναφέρεται στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, αλλά και του κατοχικού δανείου, ύψους 476 εκ. μάρκων, το οποίο είχε παράσχει η Ελλάδα στη Γερμανία, χωρίς η τελευταία ποτέ να το αποπληρώσει.

buzz it!

Ανακαλύφθηκε ον που δεν πεθαίνει!!

Σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει η είδηση πως εντοπίστηκε από επιστήμονες, μια μορφή ζωής που έχει καταφέρει να "νικήσει" τον θάνατο!

buzz it!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Την Δευτέρα αρχίζει η δοκιμαστική γεώτρηση!



Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η γεώτρηση στην ΑΟΖ της Κύπρου για το φυσικό αέριο.
Την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη δoκιμαστική γεώτρηση στο οικόπεδο 12 "Αφροδίτη" στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με την έναρξη της γεώτρησης η Λευκωσία θα προχωρήσει στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για άλλα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ.

buzz it!

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκησε και την Ζενίτ ο εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ!!!

Μεγάλη νίκη στο «ΓΣΠ» επί της Ζενίτ με ανατροπή πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έστειλε μήνυμα τόσο στους Ρώσους όσο και στους Ουκρανούς της Σαχτάρ πως θα είναι σκληρό καρύδι στο γκρουπ, όπου δίχως αμφιβολία προβάλλει ως μεγάλο φαβορί για την πρωτιά η Πόρτο. Η πρωταθλήτρια Κύπρου κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, πέτυχε την 1η της νίκη σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και βρίσκεται στο «Ζενίτ» της ιστορίας της.

buzz it!

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σούπερ σέξι Ηλιάδη!!!




Στον Dancing with the Stars έκλεψε τις εντυπώσεις φθάνοντας στον τελικό. Λίγο μετά το παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μία πολύ σέξι φωτογράφιση για Κυπριακό περιοδικό.

buzz it!

12-09-2011, Παγκύπριο Συλλαλητήριο στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό το προγραμματισμένο παγκύπριο συλλαλητήριο, συνέχεια των καθημερινών συναντήσεων στην έξοδο του προεδρικού.

Απο νωρίς μαζεύτηκαν αρκετές χιλιάδες από όλη την Κύπρο περιμένοντας και τους πεζοπόρους από την Πλατεία Ελευθερίας που έφτασαν λίγο πριν από τις 21:00.

Ο αριθμός των αφυπνισμένων Κυπρίων τελικά ξεπέρασε τις 10,000 και με θέρμη βροντοφώναξαν και απαίτησαν για άλλη μια φορά το αίτημα μας για τιμωρία όλων των ενόχων/δολοφόνων των ήρωων στο Μαρί.

Μίλησαν συγγενείς των δολοφονηθέντων και τόνισαν την σημασία της παρουσίας του λαού σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Ακούστηκε ο ύμνος του ναυτικού τραγουδημένος από τον Αρχιπλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη.

Μαύρο σημείο της βραδιάς όταν μας ειδοποίησαν πως Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο με διαδηλωτές, προερχόμενο από την Λάρνακα και τους υπέβαλαν σε έρευνα.

Κάθε Δευτέρα στο Προεδρικό και κάθε Παρασκευή στο Διοικητήριο στην Λεμεσό, ας είναι όλη η Κύπρος εκεί. Ας δείξουμε για πρώτη φορά στην σύγχρονη μας Ιστορία πώς οι Ελληνες του νησιού έχουν την δύναμη να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Σε αυτή την περίπτωση το δικαίωμα μας να δούμε για πρώτη φορά τους πραγματικούς ένοχους να τιμωρούνται.

buzz it!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Διαδυκτιακό sex!!



Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;


- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις...
τουαλέτες,

buzz it!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη η Γιορτή του Κρασιού!


Λεμεσός: Tο βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουν και επίσημα οι πύλες του Δημοτικού Κήπου Λεμεσού όπου παραδοσιακά φιλοξενείται η δημοφιλέστερη διοργάνωση του τόπου, η Γιορτή του Κρασιού που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Όπως τουλάχιστον υπόσχονται οι ιθύνοντες, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε περιεχόμενο εκδηλώσεων, προσφέροντας για ένα δεκαήμερο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, ξεφάντωμα στους χιλιάδες ντόπιους και ξένους που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη γιορτή για να απολαύσουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και το κρασί, την ποικιλία των μεζέδων και άλλων λιχουδιών της κυπριακής κουζίνας.

buzz it!

Ανοίγουν πιτσαρία στο… φεγγάρι!!

Ήταν το 2001 όταν η Pizza Hut έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και κέρασε τους αστροναύτες ένα κομμάτι από την αφράτη πίτσα της. Ο ανταγωνισμός με την Domino’s για το πια αλυσίδα θα κατακτήσει την πρωτιά είχε φέρει τους διαφημιστές των δύο εταιριών στο να σχεδιάζουν απίθανα πράγματα.

buzz it!

Τυφώνας Irene: Εικόνες από το διάστημα (12 pics)

Τυφώνας Irene: Εικόνες από το διάστημα (12 pics)


buzz it!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μαίρη Συνατσάκη γυμνή στο σπίτι της !

Τηλεπαρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός. Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011. Φωτό: Παντελής Ζερβός.


«Στην Αθήνα μού αρέσουν το ξημέρωμα, ο Αύγουστος, οι ταράτσες και το άγαλμα του Δρομέα απέναντι απ’ το Χίλτον».

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry