Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

To ροζ βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ...       
Ανάρπαστο αναμένεται να γίνει το ροζ βίντεο της  Jennifer Lopez το οποίο  θα κυκλοφορήσει 14 χρονιά μετά  την παραγωγή του αφού ο πρώτος σύζυγός της, Ojani Noa κέρδισε μια μακροχρόνια "πάλη" στα δικαστήρια.

Ο γάμος της με τον Noa κράτησε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο ωστόσο αυτός πρόλαβε να τραβήξει πιπεράτες προσωπικές στιγμές μαζί της σε κάποιες όπου η Lopez είναι γυμνή!


Σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο η νεαρή τότε Lopez, εκθέτει μέρος των γεννητικών της οργάνων ενώ παράλληλα παίζει μαζί του. Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει ερωτική σκηνή στο βίντεο.

Ο εκδικητικός αλλά και συνάμα φιλοχρήματος Noa  κατάφερε να βρει "παραθυράκι" στο νομικό σύστημα που τον εμπόδιζε τόσα χρόνια να το δημοσιεύσει. Αυτός πριν λίγο καιρό πούλησε στην σημερινή του ερωμένη  Claudia Vazquez, τα δικαιώματα του βίντεο... και έτσι θα χαρούμε όλοι τη Lopez όπως δεν την έχουμε δει πότε ξανά.

πηγή: news247.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry