Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Μας αποχαιρέτησαν για καλοκαίρι οι «Ράδιο Αρβύλα»



       
Μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό και χαλαρό κλίμα, παρέα με όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης εκπομπής, φίλους αλλά και άγνωστο κόσμο που πήγε να τους δει από κοντά, μας αποχαιρέτησαν οι «Ράδιο Αρβύλα».


Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πόσο παράξενα νιώθουν που άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της: «πόσο παράξενα νιώθουμε κάθε φορά στην τελευταία εκπομπή; Τέρμα παράξενα!» είπε, με την υπόλοιπη παρέα να συμφωνεί.



Και συνέχισε σχολιάζοντας τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα της εποχής: «κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο τελευταίο “Ράδιο Αρβύλα”. Μάλλον θα είναι και το τελευταίο έτσι κι αλλιώς γιατί δεν τη βλέπω την Ελλάδα να υπάρχει του χρόνου. Δεν νομίζω μετά το καλοκαίρι να υφίσταται η χώρα. Και αν μας δώσουν μέχρι τότε άδεια οι Γερμανοί –και δεν εννοώ του Alpha-,μπορεί και να ξαναβγούμε στον αέρα».

Κατά τ’ άλλα, η εκπομπή κύλησε υπό τη μορφή ανασκόπησης αλλά και συζήτησης με τους τηλεθεατές, αφού οι «Ράδιο Αρβύλα» έδειξαν τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα video της χρονιάς, συνομίλησαν με sms με τους τηλεθεατές τους, ενώ είπαν και πολλά ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις.

Special guest της βραδιάς ήταν ο Jared Evans που ήρθε αποκλειστικά από τη Νέα Υόρκη και εμφανίστηκε τραγουδώντας live στην εκπομπή το «Ιn Love With You», με τον Κανάκη και τους λοιπούς να «τα σπάνε» στην κυριολεξία στο άκουσμα του hit!

Πολλοί μάλιστα από τους συνεργάτες της εκπομπής είχανε φέρει και τα παιδιά τους, ενώ ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, λέγοντας τους ότι «δεν έγινε και τίποτα αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω»!

Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο Aντώνης Κανάκη είπε ότι «περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα. Γελάσαμε, θυμώσαμε, σκεφτήκαμε, προβληματιστήκαμε, συζητήσαμε, διαφωνήσαμε, αλλά ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά».





Και συνέχισε: «αυτή την εκπομπή την κάνουμε και την αισθανόμαστε παρέα, από την κορυφή ως τα νύχια. Κάθε βράδυ όσο νευριασμένοι, κουρασμένοι κι αν είμαστε, ακόμα κι όταν δεν έχουμε κέφια, τα βρίσκουμε εδώ μέσα».

Αυτό που αποκάλυψε είναι ότι του χρόνου δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν: «του χρόνου, πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αποφεύγουμε να συζητήσουμε τι θα κάνουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν έχουμε βρεθεί καθόλου να τα πούμε».

Αν και όπως είπε νιώθουν ενοχές που εγκαταλείπουν την παρέα ,«έχουμε πραγματικά πολλή ανάγκη από ξεκούραση».

Λίγο πριν το τέλος προέβαλαν ένα video με τους τηλεθεατές –μικρούς και μεγάλους- να εύχονται «καλό καλοκαίρι», ενώ η εκπομπή έκλεισε πανηγυρικά με ζητωκραυγές και γέλια.

star.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry