Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ SHOWBIZ: Η ΘΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ SINGLE!!!



Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της κυπριακής τηλεόρασης κ με απίστευτο ταλέντο. Σε όποια τηλεοπτική σειρά κι αν έχει παίξει καταφέρνει πάντα να τραβάει τα φώτα πάνω της ενώ η τηλεθέαση χτυπάει κόκκινο. Ο λόγος για τη Θέα Χριστοδουλίδου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου χώρισε με τον σύζυγο της κ ζει πλέον μόνη.


Η ίδια, έχει πέσει με τα μούτρα στην οικογένεια κ στη δουλειά, αφού τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια... αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ίδια μπορεί μέχρι στιγμής να μην θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της, άλλωστε είναι κάτι που δεν επιθυμεί κ η ίδια αφού προέχει η δουλειά της κ γενικά είναι από τους αξιόλογους καλλιτέχνες κ low profile της κυπριακής τηλεόρασης. Με τον σύζυγο της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διατηρούν άψογες σχέσεις άσχετα αν εκείνος πλέον ζει κάπου αλλού αφού τα παιδιά τους είναι ότι πιο όμορφο έχουν στο κόσμο κ δεν πρόκειται να χαλάσουν τις καρδιές τους. Πάντως, άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, υποστηρίζουν ότι οι κοινοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως μπόρα είναι θα περάσει κ πως η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο... θα τους ενώσει κ πάλι κάτι που το ευχόμαστε ολόψυχα.

http://www.showbiz.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry