Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η Ηρώ Λεγάκη Playmate 2011!!!




Η Ηρώ Λεγάκη αναδείχτηκε η Playmate της χρονιάς μετά από τα "καυτά" καλλιστεία Playmate 2011.

Με ιδιαίτερη λάμψη, με την παρουσία των καλλίγραμων φιναλίστ, αλλά και με την άτυχη στιγμή μιας διαγωνιζόμενης, ξεκίνησε ο φετινός διαγωνισμός Playmate 2011, που διοργάνωσε το περιοδικό «Playboy» και μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Παρουσιάστρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η σέξι Κατερίνα Στικούδη!

H πρώτη φάση του διαγωνισμού ομορφιάς Playmate 2011 ολοκληρώθηκε με τις διαγωνιζόμενες να κόβουν την ανάσα.

Δώδεκα καυτά κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Η πρώτη εμφάνιση περιλάμβανε εμφανίσεις με σέξι εσώρουχα και τόσο οι κριτές όσο και το κοινό απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Στη συνέχεια οι κοπέλες φόρεσαν εντυπωσιακές τουαλέτες, δια χειρός Πάνου Ζήνα και κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η  εμφάνιση των κοριτσιών με μαγιό, τα οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας λικνίστηκαν στους ρυθμούς γνωστών hit.

Ζωντανά τραγούδησε ο Θάνος Πετρέλης, ενώ στη σκηνή χόρεψε το μπαλέτο του Κάρολι Βάμος.

Η Ηρώ Λεγάκη αναδείχτηκε η Playmate για το 2011.Η πιο «καυτή» Ελληνίδα για φέτος είναι μελαχρινή, πηγαίνοντας κόντρα στα μέχρι τώρα δεδομένα που ήθελαν η νικήτρια του διαγωνισμού να είναι ξανθιά.

Η Ηρώ έχει δύο μεγάλες αγάπες, την γυμναστική και τον χορό, με τον οποίο και ασχολείται επαγγελματικά. Τώρα, λοιπόν, καταλάβατε που οφείλονται οι τέλειες αναλογίες της.

Η φετινή Playmate, που αναδείχθηκε από τις ψήφους κοινού και κριτικής επιτροπής.

Playmate 2011 η Ηρώ Λεγάκη και παρασκήνια
Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε και τους υπόλοιπους τίτλους:

Miss PlayboyTV: Αφροδίτη Μπάρμπα
Αναπληρωματική Playmate: Ειρήνη Παλικισιάνου
Playgirl: Εμινέ Γεσήρ
Super Star: Νίνα Νταβιτουλιάνη

Η Ελληνίδα Playmate θα συμμετάσχει στη διαδικασία εκλογής της Miss International Playmate, μαζί με κοπέλες από άλλες 29 χώρες (Αργεντινή, Βραζιλία, Βουλγαρία, Τσεχία, Κολομβία, Κροατία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μεξικό, Ολλανδία, Φιλιππίνες, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότιος Αφρική, Ισπανία, Ουκρανία, Βενεζουέλα και φυσικά οι Ηνωμένες Πολιτείες).

Από το διαγωνισμό Playmate των ΗΠΑ, που ξεκίνησε το 1953, έγιναν γνωστές η Marilyn Monroe (1953), η σεξοβόμβα Jayne Mansfield (1955), η Erika Eleniak (1989), η πληθωρική Pamela Anderson (1990), το πολυσυζητημένο μοντέλο Anna Nicole Smith (1993) και οι ηθοποιοί Jenny McCarthy (1994), Dorothy Stratten (1980) και Victoria Silvstedt (1997).

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry