Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το ΑΠΟΕΛ μας τρέλανε ξανά!!!

Αλμα πρόκρισης έκανε ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας της Πόρτο με 2-1 στο ΓΣΠ


Αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ ύστερα από την νίκη του με 2-1 επί της Πόρτο, στο ΓΣΠ.

Η λευκωσιάτικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 42’ με πέναλτι που κτύπησε ο Αϊλτον. Η πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας ισοφάρισε ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα, επίσης με πέναλτι, με τον Χουλκ.


Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία ήρθε το γκολ στο τελευταίο λεπτό με τον Μαντούκα, ανεβάζοντας τις 22.000 παραληρούντες φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ που παρακολούθησαν τον αγώνα, στους επτά ουρανούς και τους Κύπριους πρωταθλητές στο δρόμο προς την πρόκριση στους «16» της μεγαλύτερης διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Στον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία οι δύο ομάδες είχαν εξέλθει ισόπαλες 1-1.

Με το τρίποντο, ο ΑΠΟΕΛ φιγουράρει πρώτο στον 7ο Όμιλο με 8 βαθμούς. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς η ρωσική Ζενίτ που κέρδισε νωρίτερα σήμερα με 1-0 την ουκρανική Σαχτάρ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πόρτο με 4 βαθμούς και τελευταία στον Όμιλο η Σαχτάρ με 2 βαθμούς.

Υπολείπονται άλλοι δύο αγώνες για να φθάσει ο ΑΠΟΕΛ στο μεγαλύτερο όνειρο κυπριακής ομάδας. Στις 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Ζενίτ – ΑΠΟΕΛ και Σαχτάρ – Πόρτο. Στις 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η έκτη και τελευταία αγωνιστική. Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Σαχτάρ και η Πόρτο τη Ζενίτ.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιανλούκα Ρόκι (Λ. Μαγκιάνι, Ε. Λιμπερατόρε)
2011-11-02 00:00:00

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry