Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί!!!





Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα και δίκαια φιγουράρει στις καλύτερες της Ευρώπης. Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας οι οπαδοί της ξεχύθηκαν στους δρόμους όλων των πόλεων της Κύπρου. Στη Λευκωσία άναψαν φωτιές, ενώ αρκετοί δρόμοι έκλεισαν από τους ξέφρανους πανηγυρισμούς.



Επίκεντρο των πανηγυρισμών το σωματείο της ομάδας, αλλά και οι δρόμοι πέριξ της Μακαρίου. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ότι κάποιοι δεν ξέρουν να πανηγυρίσουν σωστά, αφού δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.
Έκανε το θαύμα, άντεξε στην "παγωμένη" Αγία Πετρούπολη και απέσπασε την ισοπαλία 0-0 που αποζητούσε από την Ζενίτ, ώστε να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στη φάση των 16 του Champions League. Η "σφιχτή" άμυνα, ο Ούρκο Πάρντο και η τύχη λειτούργησαν υπέρ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έγραψε ιστορία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που διεκόπη 2 φορές λόγω καπνογόνων. Συνθήματα συμπαράστασης μεταξύ των 1.300 φίλων του ΑΠΟΕΛ και των Ρώσων.
Η άμυνα ήταν μονόδρομος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, απέναντι σε μία ομάδα που στα προηγούμενα 4 παιχνίδια του ομίλου έχει επιδείξει τεράστιες αρετές στην επίθεση, με μοναδικό πρόβλημα την ευστοχία. Η πιο σημαντική κίνηση του προπονητή των πρωταθλητών Κύπρου ήταν η εντολή η τετράδα της άμυνας να παίζει πολύ κοντά, με συνέπεια να κλείσει τους διαδρόμους και να μην επιτρέψει τις ανεξέλεγκτες επελάσεις των μεσοεπιθετικών των γηπεδούχων. Μοναδικό πρόβλημα ο Αλεκσάντρ Μπουκάροφ, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ δημιουργούσε "πονοκεφάλους" και χαμηλά. Οι ευκαιρίες του, όμως, πέρασαν ανεκμετάλλευτες και κάθε άλλη προσπάθεια των Ρώσων έβρισκε "τοίχο".
Τα τελευταία λεπτά βρήκαν την Ζενίτ να επιτίθεται άναρχα, δίχως σχέδιο κι αυτό ευνόησε τον ΑΠΟΕΛ που εξουδετέρωνε πιο άνετα τον κίνδυνο. Ως εκ τούτου, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ήρθε πιο γρήγορα από όσο περίμεναν οι φίλοι στις εξέδρες, πανηγυρίζοντας την πιο ιστορική επιτυχία του διασυλλογικού ποδοσφαίρου στη χώρα.
Εμφανώς συγκινημένος από την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον πιο ευτυχισμένο προπονητή του κόσμου.
http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry