Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δημόσια υπάλληλος έκανε την ζωή δύσκολη σε κτηνίατρο γιατί την χρέωσε €5.000!



Η υπόθεση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού φαίνεται να εμπλέκεται και ο υπουργός Οικονομικών που... αδιαφόρησε για την υπόθεση.

Όλα έγιναν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία.

Μία κυρία πήρε το σκυλάκι της στον κτηνίατρο για εγχείρηση. Η εγχείρηση έγινε ο ασθενής έζησε αλλά όταν ο γιατρός την χρέωσε €5.000, αρνήθηκε να πληρώσει.


Για κακή του τύχη όμως όταν αυτός κινήθηκε νομικά για να πληρωθεί, τον έβαλε στο στόχαστρο του ΦΠΑ και του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Πρόκειται για ανώτερη λειτουργό της Υπηρεσίας ΦΠΑ, που καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποίησε την ιδιότητα της για ίδιον όφελος.

Στη Βουλή έγινε και καταγγελία για κουκούλωμα της υπόθεσης, ενώ ο κτηνίατρος, που έπεσε θύμα της εκδίκησης της λειτουργού, απευθύνθηκε σε Κίκη Καζαμία και Χαρίλαο Σταυράκη χωρίς όμως, ανταπόκριση.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα ο “Φιλελεύθερος” τόσο ο πρώην όσο και ο νυν υπουργός οικονομικών αδιαφόρησαν για την υπόθεση έτσι ο συγκεκριμένος γιατρός αναγκάστηκε να κινηθεί αλλιώς.

newsit

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry