Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Πληρώνουν τον καφέ, το γλυκό ή το κρουασάν που παίρνουν όσο θέλουν!!!

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» στην Πράγα είχε αρχίσει να βλέπει τα έσοδα της επιχείρησης του να μειώνοντας συνεχώς. Οικονομική κρίση βλέπετε…

Έτσι έκατσε και σκέφθηκε ποια θα ήταν η καλύτερη λύση για να δει τις πωλήσεις του να ανεβαίνουν και πάλι. Και έτσι πήρε την πρωτότυπη απόφαση να αφήνει τους πελάτες να πληρώνουν όσο νομίζουν ότι αρμόζει για τον καφέ, το γλυκό ή το κρουασάν που παίρνουν!


Και -όπως φαίνεται- πέτυχε διάνα καθώς η πελατεία του αυξήθηκε τόσο πολύ που πλέον χρειάζεται να προσλάβει και επιπλέον προσωπικό για την επιχείρηση του!

«Τι γίνεται όμως με τα χρήματα που αφήνει ο κόσμος» θα αναρωτηθείτε και έχετε απόλυτο δίκιο. Όπως τόνισε και ο ίδιος σε μέσα της πατρίδας του, άλλοι είναι ανοικτοχέρηδες άλλοι τσιγκούνηδες αλλά το τελικό αποτέλεσμα τον αφήνει πλήρως ικανοποιημένο καθώς τα έσοδα έρχονται περίπου στα επίπεδα που θα ήταν αν είχε ορίσει ο ίδιος τιμή!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry