Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Κάλεσε "το 100" λόγω ερωτικής διάθεσης της συζύγου του!!!


Να γλιτώσει από την ερωτική επιθυμία της γυναίκας του ήθελε ένας άνδρας στη Γερμανία, που κατέληξε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να προλάβει λίγο να ... κοιμηθεί.

Η – δύσκολο να την πιστέψει κανείς – ιστορία, συνέβη στην πόλη  Βάιμπλινγκεν, όπου ένας άνδρας, τουρκικής καταγωγής, "ιδιαίτερα εξουθενωμένος",
τηλεφώνησε την Τρίτη (25/01) στην αστυνομία, ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση", σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας είπε ότι είναι 18 χρόνια παντρεμένος, ότι έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που "τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει", ενώ εξήγησε πως για το λόγο αυτό έχει εγκαταλείψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη συζυγική κλίνη και έκτοτε κοιμάται στο καθιστικό.

Πρόσφατα ο κύριος αυτός πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να "μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι "που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο", διευκρινίζει η γερμανική η αστυνομία.

Πράγματι, η "σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και τού απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

cosmo.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry