Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η «ξανθιά» σε τσόντα...

ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ ΜΕ... ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΡΑ ΚΕΟ


Σενάριο δημοφιλούς ταινίας πορνό, αμερικανικής παραγωγής, έχει ως εξής: Ένας άντρας και μια γυναίκα βρίσκονται σε εστιατόριο και συζητούν. Στο τραπέζι υπάρχει μια μπίρα ΚΕΟ. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την μπίρα που απολαμβάνουν και την κυπριακή προέλευσή της. Ξαφνικά, η γυναίκα παίρνει ένα μπουκάλι ΚΕΟ, το τοποθετεί ανάμεσα στα στήθη της και το προσφέρει στον παρτενέρ της. Στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια γδύνεται και αδειάζει αισθησιακά στο σώμα της όση μπίρα έμεινε στο μπουκάλι. Έπειτα, ξεκινά η σεξουαλική πράξη.


Η πιο πάνω σκηνή, η οποία υπάρχει σε πρόσφατη αμερικανική ταινία πορνό, εκτός από έκπληξη, προκάλεσε δυσαρέσκεια στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΚΕΟ, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να εκτιμήσει την κατάσταση και να αποφασίσει κατά ποσό θα κινηθεί νομικά.

Η χρησιμοποίηση της μπίρας και η παρουσίαση του σήματος της ΚΕΟ στην ταινία δεν ήταν στη γνώση των στελεχών της εταιρείας. Πάντως, η ταινία φαίνεται πως σημείωσε επιτυχία στις ΗΠΑ, ενώ εφημερίδες του εξωτερικού και ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το AFP, ασχολήθηκαν με το ότι η Εκκλησία της Κύπρου είναι μεγαλομέτοχος της ΚΕΟ.

Σε ελληνική ταβέρνα

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΕΟ, Ηλίας Σώζου, ανέφερε ότι «το νομικό πλαίσιο στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης διαφέρει σε ό,τι αφορά την παρουσίαση προϊόντων σε ταινίες ή στην τηλεόραση». Εξέφρασε επίσης την υποψία ότι η επίμαχη ταινία γυρίστηκε σε ελληνική ταβέρνα της Νέας Υόρκης.

«Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας στην Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά, σίγουρα, αυτό (σ.σ. η ταινία πορνό) δεν είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε ποτέ να δώσουμε την έγκρισή μας», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΕΟ και πρόσθεσε πως «είμαστε δυσαρεστημένοι πού η μπίρα προωθήθηκε με αυτό τον τρόπο, σε πορνογραφική ταινία».

Οι μετοχές της Εκκλησίας

Στην παρουσίαση της είδησης, το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο προτάσσει ότι: «Η Εκκλησία της Κύπρου είναι ένας από τους μεγαλομετόχους της εταιρείας ΚΕΟ». Η Εκκλησία κατέχει περίπου το 20% των μετοχών της ΚΕΟ. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σώζου ανέφερε ότι: «Δεν έχω μιλήσει με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, αλλά το συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εξετάσει εάν υπάρχουν οποιαδήποτε νομικά μέσα που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να αφαιρεθούν οι σκηνές της ταινίας στις οποίες παρουσιάζεται το προϊόν μας».

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»

ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΗ

buzz it!

1 σχόλιο:

SKonte είπε...

Ο Πολίτης απλά μεταδίδει μια είδηση από άλλα πρακτορεία και έχει μερικές ανακρίβειες μέσα. Δεν μπορούν να ξέρουν αν σημείωσε επιτυχία στις ΗΠΑ, αυτά τα έβγαλαν από το νου τους.

Το σαιτ που πληρώνεις για να δεις το φιλμ είναι δημοφιλές αυτό το επιβεβαιώνω.

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry