Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Γιατί πρέπει να προσέχουμε σε ποιά Fora ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ενεργά


Λοιπόν αυτό το Post είναι απάντηση σε ένα εξαίρετο φίλο και συνεργάτη

Ρέει άφθονο το χρήμα..

για την Kim Kardashian στο Τwitter!!

"Όπως αναφέρει η Dailymail, η Kardashian λαμβάνει 10.000 δολάρια, κάθε φορά που αλλάζει το Status της στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από... συμφωνία με διαφημιστική εταιρεία. Είναι έτσι η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα του Twitter.

Περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι ακολουθούν τον λογαριασμό της Kardashian στο Twitter και επομένως μπορούν να βλέπουν αυτά που γράφει. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που συνεργάζεται με την παρουσιάστρια, έχει άμεση πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο κοινό."
Πηγή:news247


Είναι ευρέως γνωστό πως το χρήμα είναι όντως ρευστό και κυκλοφορεί με αφθονία στο διαδύκτιο....
Ένας ιδιοκτήτης site, forum ή ακόμη και blog είναι σε θέση να ζήσει το Αμερικάνικο Όνειρο και να δει τους λογαριασμούς του στην τράπεζα να αυξάνονται
στην αρχή με αριθμητική και στην συνέχεια με γεωμετρική πρόοδο εάν προβεί στις κατάλληλες στρατηγικές Marketing που επιβάλλουν τα ρομποτάκια των σύγχρονων search engines.

Όσο μεγαλώνει ο αριθμός των επισκεπτών σε μια “σελίδα” , τόσο γίνεται ελκυστικότερη για τα search engines, ανεβαίνει το Rank του ιστοχώρου και ανάλογα με την θεματολογία που αναπτύσσει  την γλώσσα που χρησιμοποιεί και το κοινό στο οποίο απευθύνεται, έρχονται και οι διαφημίσεις που θέλουν να ρουφήξουν κυριολεκτικά όλο το ρεύμα, την κίνηση δηλ. των επισκεπτών και να τους παρασύρει να τους εκτρέψει ή να τους ξυπνήσει (ενεργοποιήσει) το καταναλωτικό τους ένστικτο κάνοντας παράλληλα click στην διαφήμιση.
Τώρα το κάθε click στην ιστοσελίδα ανεβάζει τον αριθμό της προσέλευσης των επισκεπτών κατά 1 ίσως και το rank της και το  click στην στη διαφήμιση επιφέρει χρήμα τόσο στον διαχειριστή όσο και στην διαφημιζόμενη εταιρία..........

Αν υποθέσουμε ότι είναι κάποια εκατομμύρια οι Έλληνες χρήστες του διαδυκτίου και κάποια δις οι χρήστες παγκόσμια τότε κάποιος με καλή στρατηγική και γνώση της λειτουργίας των εκάστοτε SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION), μπορεί να :

Α. Αυξήσει το εισόδημα του
Β. Να διαμορφώσει γνώμη και συνείδηση ακόμη και πολιτκή.
Γ. Να γίνει περιζήτητος και guru για αλλά καινούρια sites.

Άρα λοιπόν προσοχή στις διάφορες σελίδες που επιλέγουμε να συμμετέχουμε ενεργά αφού πάντα και παντού κρύβεται από πίσω το καταραμένο το χρήμα.

ian 

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry