Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

3 νέες διαφημίσεις της Apple για τα Windows 7

3 νέες διαφημίσεις της Apple για τα Windows 7


Τα Windows 7 είναι εδώ για να μείνουν και να γράψουν ιστορία. Η Microsoft παραδέχεται πλέον ότι τα Vista δεν ήταν ό,τι καλύτερο την ίδια στιγμή που οι κριτικές και η αντίληψη του κόσμου για τα Windows 7 έχουν τουλάχιστον θετικό πρόσημο. Βρισκόμαστε ίσως μπροστά σε μια νέα αρχή για τον κόσμο της πληροφορικής που θα συνδυάσει την ωριμότητα των Windows 7 με νέο hardware και φυσικά την άφιξη server software για ότι συμβαίνει πίσω από την οθόνη. Αν η Microsoft καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το momentum και ο κώδικας / εργαλεία είναι ώριμα για να αποφευθούν καταστάσεις a la Nimda, σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες μια ιστορικής στιγμής στην ιστορία της πληροφορικής και το πως εκφράζεται στα μάτια του καταναλωτή.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει και ο ανταγωνισμός από την Apple με διαφημιστικά όπως αυτά που ακολουθούν. Ξαναζεσταμένες υποσχέσεις, το δίλημμα της αναβάθμισης και τι λένες οι έρευνες. Αυτό ίσως είναι και το σημείο που τα μέχρι τώρα εξαιρετικά διαφημιστικά της Apple με χάλασαν. Αναφορά σε customer satisfaction κάνουν τα PC όχι το uber cool Mac software και hardware που απλά δουλεύει.buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry