Κυριακή 27 Μαΐου 2012

EUROVISION 2012: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΥΗΔΙIA ME THN LOREEN !!!




Μεγάλη νικήτρια του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ανακηρύχτηκε η Σουηδία με 360 βαθμούς η Loreen με το Euphoria , η οποία εθεωρείτο εδώ και μήνες ως το μεγάλο φαβορί επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

buzz it!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η παρουσιάστρια που...αερίστηκε την ώρα που έλεγε τον καιρό!(VIDEO)!!!



Είναι ίσως από τις πιο δύσκολες στιγμές ενός παρουσιαστή...Να θέλει να κάνει την ανάγη του και ο τηλεοπτικός αέρας να μη του επιτρέπει να…χαλαρώσει. Τι κάνεις όταν έχεις φάει γίγαντες ή φασολάδα και ξαφνικά σου ρχεται να…την ρίξεις; 1ον. Κάνεις υπομονή και ζορίζεσαι; 2ον. Την αφήνεις και οποιον πάρει ο χάρος ή 3ον. Επικαλείσαι πρόβλημα και δε βγαίνεις στον αέρα; Η παρουσιάστρια της Ισπανικής τηλεόρασης που παρακολουθείται μάλλον επέλεξε την δεύτερη…προοπτική και το αποτέλεσμα ήταν ηχηρό… Το νου σας…είναι λίγο πριν το τέλος!

buzz it!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πρόσκληση : L.T.T.L


Τα μέλη της φωτογραφικής τέχνης των επιμορφωτικών κέντρων Λεμεσού παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 8.00 μμ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο διευθυντής επιμορφωτικών κέντρων Λεμεσού κ. Αντρέας Θεοδώρου.





Η έκθεση με τίτλο “L.T.T.L” ( Limassol Through The Lens),  επικεντρώνεται στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού, παρουσιάζοντας τη Λεμεσό μέσα από τον φωτογραφικό φακό.  Παρατηρούμε πώς, μέσα από τον φακό οι ίδιοι οι κάτοικοι της, βλέπουν και αποτυπώνουν τους δρόμους, τα κτήρια και τους ανθρώπους της πόλης. Φωτογραφίζουν τις ομορφιές της που περνούν καθημερινά απαρατήρητες από τους ίδιους της τους κατοίκους, απορροφημένοι στη δικιά τους καθημερινότητα και ρουτίνα. Ο καθένας ξεχωριστά, εκφράζεται μέσα από την φωτογραφία και παρουσιάζει την δική του οπτική αντίληψη της πόλης. Αποτυπώνοντας έτσι μέσα από τον φακό την απίστευτη ομορφιά, μαγεία και μυστήριο που κρύβονται γύρω μας.

«Να φωτογραφίζεις σημαίνει να αναγνωρίζεις - ταυτόχρονα και μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου - και το ίδιο το γεγονός και την αυστηρή οργάνωση των οπτικά αντιληπτών μορφών που του δίνουν νόημα. Είναι όταν το μάτι, το μυαλό και η καρδιά βρίσκονται σε μιαν ευθεία.» 
- Henri Cartier Bresson.

Ώρες και μέρες λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-13:00 και 16:00-19:00
                                                      και Σάββατο 10:00-14:00.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Οδός 16ης Ιουνίου 1943, Αρ.7 (πρώην Γλάδστωνος)
Λεμεσός
Τηλ.25749179

buzz it!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry