Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Πρόσκληση : L.T.T.L


Τα μέλη της φωτογραφικής τέχνης των επιμορφωτικών κέντρων Λεμεσού παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 8.00 μμ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο διευθυντής επιμορφωτικών κέντρων Λεμεσού κ. Αντρέας Θεοδώρου.

Η έκθεση με τίτλο “L.T.T.L” ( Limassol Through The Lens),  επικεντρώνεται στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού, παρουσιάζοντας τη Λεμεσό μέσα από τον φωτογραφικό φακό.  Παρατηρούμε πώς, μέσα από τον φακό οι ίδιοι οι κάτοικοι της, βλέπουν και αποτυπώνουν τους δρόμους, τα κτήρια και τους ανθρώπους της πόλης. Φωτογραφίζουν τις ομορφιές της που περνούν καθημερινά απαρατήρητες από τους ίδιους της τους κατοίκους, απορροφημένοι στη δικιά τους καθημερινότητα και ρουτίνα. Ο καθένας ξεχωριστά, εκφράζεται μέσα από την φωτογραφία και παρουσιάζει την δική του οπτική αντίληψη της πόλης. Αποτυπώνοντας έτσι μέσα από τον φακό την απίστευτη ομορφιά, μαγεία και μυστήριο που κρύβονται γύρω μας.

«Να φωτογραφίζεις σημαίνει να αναγνωρίζεις - ταυτόχρονα και μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου - και το ίδιο το γεγονός και την αυστηρή οργάνωση των οπτικά αντιληπτών μορφών που του δίνουν νόημα. Είναι όταν το μάτι, το μυαλό και η καρδιά βρίσκονται σε μιαν ευθεία.» 
- Henri Cartier Bresson.

Ώρες και μέρες λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-13:00 και 16:00-19:00
                                                      και Σάββατο 10:00-14:00.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Οδός 16ης Ιουνίου 1943, Αρ.7 (πρώην Γλάδστωνος)
Λεμεσός
Τηλ.25749179

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry