Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι βροχές προκάλεσαν προβλήματα στην Πάφο. Κατάσταση οδικού δικτύου στην Κύπρο!!

Προβλήματα προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπεφταν από χθες το βράδυ και συνεχίστηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας στην τουριστική περιοχή του Λατσιού. Από την σφοδρή βροχόπτωση ο παρακείμενος χείμαρρος που εκβάλει από την περιοχή της Δρούσιας και της Ανδρολύκου κατήλθε ορμητικός και τα νερά πέρασαν πάνω από το μικρό γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του Λατσιού.

Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως ανέφερε πως ο δήμος Πόλεως Χρυσοχούς επιστράτευσε εκσκαφέα ο οποίος καθάρισε την κοίτη του ποταμού. Τα νερά ωστόσο πλημμύρισαν μικρό αριθμό καταστημάτων στην περιοχή αφού κατάφεραν να περάσουν ξανά πάνω από το γεφύρι.


Επίσης σύμφωνα με την αστυνομία, Τουρκοκύπριος παρασύρθηκε από τα νερά του ξεροπόταμου όταν επιχείρησε να περάσει με το όχημα του από την Νατά στα Χολέτρια. Ο Τ/κ κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημα έγκαιρα και να εξέλθει στην ακτή του ποταμού που καταλήγει το φράγμα του Ασπρόκρεμνου.

Οδικό δίκτυο
Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι ο δρόμος Πλατρών - Τροόδους, έχει κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω κατολισθήσεων και πυκνής ομίχλης. Επίσης οι δρόμοι Άλασσας – Πλατρών, Τριμίκλινης – Αμιάντου – Καρβουνά, Γεράσας – Καλού Χωριού – Ζωοπηγής - Αγρού, οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι, λόγω κατολισθήσεων, ενώ στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι μηδενική.
Την ίδια στιγμή, ο δρόμος Pine Wood- Κακοπετριάς, είναι επικίνδυνος λόγω κατολισθήσεων, ενώ για τον ίδιο λόγο, έχει κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Κακοπετριάς – Καρβουνά, παρά την πάροδο προς το χωριό Σπήλια.
Παράλληλα, ο δρόμος Κιτίου – Μαζωτού, στην επαρχία Λάρνακας, έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνος, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού στο οδόστρωμα.
Στην επαρχία Πάφου, ο δρόμος Νατάς – Χολετριών, έχει κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω της ορμητικότητας του ποταμού.
Τέλος στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης – Αστρομερίτη, επικρατεί πυκνή ομίχλη.
Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς, να οδηγούν προσεκτικά, χρησιμοποιώντας χαμηλές ταχύτητες. Να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry