Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Έβρεξε ...λεφτά στα Τρίκαλα!



Απίστευτες σκηνές στην οδό Αιόλου, όταν νοικοκυρά έβγαλε να τινάξει το παλιό παλτό της στο οποίο είχε κρύψει για ώρα ανάγκης…8.000 € !

Τα χρήματα σκόρπισαν στον αέρα και για άρχισε να βρέχει… ευρώπουλα.


Υπό το φόβο της χρεοκοπίας και με την αμφιβολία τι θα γίνουν οι καταθέσεις στη Τράπεζα η οικογένεια απέσυρε μεγάλο μέρος αυτών και τα φύλαγε στο σπίτι της. Έλα όμως που πέρασε καιρός, η γυναίκα ξεχάστηκε και βγάζοντας τα ρούχα απ τη ντουλάπα για να αεριστούν έβγαλε και το ξεφτισμένο παλτό με τα Ευρώ μέσα!... Το τίναξε, από τον 5ο όροφο όπου διαμένει και τα χρήματα άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό!!!... Η γυναίκα κόντεψε να σκάσει, άρχισε να φωνάζει, πήγε να ντυθεί και να κατέβει να μαζέψει… όσα προλάβει. Το ευτύχημα;… Διπλό. Πρώτον τα λεφτά ήταν σε ματσάκια, οπότε δεν τα πήρε ο αέρας και έπεσαν σχεδόν μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δεύτερον περαστικός που άκουσε τις φωνές και… βρήκε μπροστά του τα Ευρώ (8.000 παρακαλώ!) τα ανέβασε ο ίδιος και τα παρέδωσε στη νοικοκυρά που στο… τσακ το γλίτωσε το εγκεφαλικό!

Trikalavoice.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry