Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Κέρδισαν όλοι εκτός από τον... Μητσοτάκη!!!Ο... υπεράτυχος του «El Gordo»

Τελικά η "γκαντεμιά" έχει ονοματεπώνυμο και μάλιστα ελληνικό ακόμη και αν ψάξει...
να την βρει κάποιος στην Ισπανία. Εκεί στο μικρό άγνωστο αγροτικό χωριό, ονόματι Σοντέτο, με περίπου 70 νοικοκυριά που κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, 720 εκατομμύρια ευρώ.


Είναι το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Eλ Γκόρντο (ο χοντρός), όπως ονομάζεται η εν λόγω λοταρία. Όλοι οι κάτοικοι κέρδισαν, εκτός από έναν…

Ο Έλληνας Κώστας Μητσοτάκης, παραγωγός ταινιών, ήταν ο μοναδικός που δεν κέρδισε ούτε ευρώ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι κάτοικοι του μικρού Σοντέτο, περίπου τρεις ώρες βορειανατολικά της Βαρκελώνης, αγοράζουν λαχνούς της Χριστουγεννιάτικης Λοταρίας προσφέροντας στήριξη στην ένωση των νοικοκυρών του τόπου τους που τα εμπορεύεται κερδίζοντας ένα μικρό ποσοστό. Ωστόσο, φέτος η οικονομική κατάσταση ήταν τόσο τραγική που κάποιοι κάτοικοι σκέφτονταν να μην συμμετάσχουν στην εθνική εμμονή της Λοταρίας. Για καλή τους τύχη, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Σοντέτο είναι αγρότες ή άνεργοι εργάτες οικοδομών. Πλέον κάποιοι είναι εκατομμυριούχοι, ενώ ακόμη και οι λιγότεροι τυχεροί κέρδισαν ένα μίνιμουμ 100.000 ευρώ.

Ο μοναδικός που έμεινε έξω από τον χορό των κερδών ήταν ο Έλληνας Κωστής Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο μικρό Σοντέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για μια γυναίκα. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, όμως ο Έλληνας παραγωγός ταινιών παραμένει εκεί και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του.
protothema

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry