Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Αστικά λεωφορεία, με δωρεάν πρόσβαση στο internet !!!

ΟΣΕΛ - Δωρεάν internet σε λεωφορεία!H Λευκωσία σε λιγότερο από ένα μήνα θα διαθέτει λεωφορεία, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους επιβάτες τους... ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο διαδίκτυο...

Έτσι ώστε το ταξίδι τους να γίνεται ακόμη πιο άνετο και ευχάριστο!Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) Ιορδάνης Ιορδάνους, σε πρώτο στάδιο θα διαθέτουν WiFi τα λεωφορεία που εκτελούν το δρομολόγιο 158. Από και προς τις κοινότητες Πέρα Χωρίο και Νήσου.

«Αργότερα το σχέδιο θα επεκταθεί, έτσι ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα λεωφορεία μας, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο», αποκαλύπτει.


Ο ΟΣΕΛ προγραμματίζει ακόμη κινήσεις για τους επόμενους μήνες, που αναμένεται να εντυπωσιάσουν και θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Ο ΟΣΕΛ προγραμματίζει παράλληλα, την τοποθέτηση συστήματος GPS σε όλα τα λεωφορεία του. Έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, πού ακριβώς βρίσκεται το κάθε ένα από αυτά, με τι ταχύτητα κινείται, σε πόσα ακριβώς λεπτά θα βρίσκεται στην επόμενη στάση.

Με τον τρόπο αυτό, η εξυπηρέτηση του επιβάτη περνά σε ένα άλλο, σαφώς ανώτερο επίπεδο!!


http://www.connection.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry