Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Oι Βορειοκορεάτες φίλαθλοι ήταν Κινέζοι!!



Περίπου 500 οπαδοί της Βόρειας Κορέας βρέθηκαν στο 'Ελις Πάρκ του Γιοχάνεσμπουργκ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους κατά της Βραζιλίας. Οι περισσότεροι ήταν συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο των κερκίδων και δεν σταμάτησαν ποτέ να επευφημούν και να παροτρύνουν τους βορειοκορεάτες διεθνείς να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κάνουν την μεγάλη έκπληξη.




Πολλοί διερωτήθηκαν πως είναι δυνατόν οπαδοί της απομονωμένης αυτής χώρας να μπορούν να πληρώσουν για να κάνουν το ταξίδι στην Νότιο Αφρική. Η απορία φαίνεται ότι λύθηκε. Κυκλοφορούν φήμες ότι οι οπαδοί της Βόρειας Κορέας δεν ήταν Βορειοκορεάτες, αλλά Κινέζοι που ...υποδύονταν τους βορειοκορεάτες!

NorthKoreaΣύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές της Βόρειας Κορέας σε συνεργασία με την κινέζικη εταιρεία China Sports Events Management Group προσέλαβαν ηθοποιούς που "πέταξαν" στην Νότιο Αφρική και υποδύθηκαν τους Βορειοκορεάτες!

Μάλιστα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Associated Press πριν την έναρξη του αγώνα τους έγιναν "μαθήματα" για το πως πρέπει να ζητωκραυγάζουν και γενικά πως να συμπεριφέρονται στις κερκίδες.

http://www.theinsider.gr/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry