Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Βρέθηκε πτώμα κτισμένο σε ντουζιέρα στην Αχαΐα!!

Σοκάρει η είδηση ότι επί ένα χρόνο περίπου παρέμενε θαμμένο κάτω από δάπεδο ντουζιέρας ένα πτώμα ανδρός αγνώστων στοιχείων…
Το πτώμα που ήταν σε πλήρη αποσύνθεση, βρέθηκε το απόγευμα της Τέταρτης στο υπόγειο κατοικίας στο Διακοπτό Αχαΐας, κατά τη διάρκεια έρευνας άνδρα που αγνοείτο από τις 23 Μαΐου του 2009 από την περιοχή των Αθηνών.
Το σώμα είχε τοποθετεί σε σημείο όπου υπήρχε παλαιότερα μπανιέρα. Στη συνέχεια καλύφθηκε με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 10 εκατοστών. Πάνω του είχαν τοποθετηθεί πλακάκια.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), μετά την πρώτη εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή Πατρών, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του και να βρεθεί η ταυτότητά του με τη μέθοδο του DNA.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, πρόκειται για έγκλημα που έγινε πριν από ένα έτος, όταν στην κατοικία στο Διακοπτό έμενε αλλοδαπή, η οποία μετά τις τροποποιήσεις στο μπάνιο και την κατασκευή ντουζιέρας εγκατέλειψε το σπίτι και εξαφανίστηκε.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προανάκριση για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος και των δραστών.


Star.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry