Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της δίκης για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή!

Άρχισε η διαδικασία, με τη συνέχεια της παράθεσης των παραδεκτών γεγονότων και από τις δύο πλευρές. Έδωσε κατάθεση ο επικεφαλής του Φωτογραφικού Τμήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας για τα παραδεκτά γεγονότα. Στο δικαστήριο λέχθηκε ότι η Έλενα Σκορδέλη τις μετοχές της, τις αγόρασε απο τον Κίκη Λαζαρίδη, Γιώργο Ποταμίτη, Χριστίνα Σαρρή και Αλέξη Γαλανό.
Στο πρώτο σκέλος έγινε η παράθεση των παραδεκτών γεγονότων και τεκμηρίων ενώ έγινε παρουσίαση έγχρωμου και ασπρόμαυρο ντοκουμέντου το οποίο έγινε δεκτό και απο τις δύο πλευρές.

Οι ενστάσεις των συνηγόρων επικεντρώνονται στα χρηματοοικονομικά θέματα και στο πακέτο μετοχών της κατηγορούμενης, με την υπεράσπιση να επικεντρώνεται στο ύψος των τόκων.
Η διαδικασία επικεντρώθηκε σε κάποια στιγμή στην εξασφάλιση του πακέτου μετοχών απο την Ελενα Σκορδέλη, και την αγορά τους απο την οικογένεια Σαρρή.
Με 45 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή, αφού για άγνωστο λόγο οι κατηγορούμενοι βγήκαν από την αίθουσα του δικαστηρίου, και στη συνέχεια ξαναμπήκαν. Η δίκη άρχισε με την παρουσίαση των τεκμηρίων.
Υπήρξε και μικρή ένταση μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου.
Κατά τη διαδικασία αναμένεται οτι θα περάσουν απο το δικαστήριο περισσότεροι απο 100 μάρτυρες.
Για την ώρα έχουν οριστεί 5 ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, δηλαδή η δίκη θα σταματήσει την Παρασκευή και θα οριστεί νέα δικασιμος, καθώς το δικαστήριο εκδικάζει και την υπόθεση του αεροπορικού δυστυχήματος της Helios στο Γραμματικό. Πάντως, έγκυρες πηγές δηλώνουν οτι οι δικαστές είναι διατεθειμένοι να “τρέξουν” τη διαδικασία καθώς η υπόθεση έχει μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό αντίκτυπο και εκτιμούν οτι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

πηγή:http://filoksenos.blogspot.com/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry