Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ο ματάκιας αστυνομικός "καρφώθηκε" ...



...από την κάμερα που τοποθέτησε στις γυναικείες τουαλέτες!!


Σοκ προκάλεσε η είδηση της τοποθέτησης κάμερας, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό στις γυναικείες τουαλέτες.
Μέλος της αστυνομικής δύναμης, φαίνεται να τοποθέτησε στις γυναικείες τουαλέτες του αστυνομικού σταθμού στον οποίο εργάζεται στη Λεμεσό, κρυφή κάμερα, με σκοπό να παρακολουθεί τις συναδέφους του.
Η κρυφή κάμερα μπρελόκ, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, από γυναίκα αστυνομικό, που... χρησιμοποιούσε την τουαλέτα, και αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους της. Αφού αφαιρέθηκε η κρυφή κάμερα, τοποθετήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τις ιδιαίτερες στιγμές της ίδιας και άλλων συναδέλφων της, αλλά και το πρόσωπο του αστυνόμου-δράστη, το οποίου φαίνεται καθαρά την ώρα που ενεργοποιεί την κρυφή κάμερα.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, αλλά και ο Αρχηγός της Αστυνομικής Δύναμης, ο οποίος έθεσε τον εν λόγω αστυνομικό σε διαθεσιμότητα. Ήδη όπως πληροφορούμαστε, διεξάγεται και πειθαρχική αλλά και ποινική έρευνα εναντίον του.

filoksenos

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry