Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Καβγάδες για την Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς!



Μόνο «μπαμ» δεν ακούστηκε την στιγμή που η Βίκυ Καγιά είπε το «Σταρ Ελλάς 2010, αριθμός 19, Άννα Πρέλεβιτς»... Πολλές υποψήφιες των φετινών καλλιστείων από την αρχή έβλεπαν με μισό μάτι την Αννούλα και υποστήριζαν πως λόγω επώνυμου μπαμπά βρισκόταν σε πλεονεκτικότερη θέση.


Κόντεψαν να σκάσουν οι καλλονές, που είδαν τις προβλέψεις τους και τα προγνωστικά που ακούγονταν εδώ και ημέρες να επιβεβαιώνονται. «Είδες τι κάνει το επώνυμο;», αναρωτιόντουσαν από μέσα τους πολλές και, πάλι καλά, δεν έσπασε κανένα τακούνι της Σταρ Ελλάς να έχουμε και τρεχάματα... Τα δε δήθεν χαμόγελα και χειροκροτήματα -μας παίρνουν και οι κάμερες- έδωσαν και πήραν!

Μετά τον διαγωνισμό, πάντως, κάποια κορίτσια ήταν μέσα στα νεύρα! Τι «δεν έχω τίποτα να δηλώσω» έλεγε η μία, τι «πολύ καλά, πολύ ωραία... βγήκαν αυτές που αξίζανε» έλεγε ειρωνικά η άλλη... Μάλιστα, υπήρξε και κοπέλα που έβαλε τα κλάματα -και καλά- από την κούραση όλου του μήνα.






Τέτοιο ήταν το κλίμα έξω από το στούντιο Κάπα όπου έγινε ο διαγωνισμός και, ευτυχώς, δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί οι κατά τα άλλα αγαπημένες συνυποψήφιες...

Κατά πόσο παίζει ρόλο το όνομα δεν μπορούμε να σας πούμε, πάντως, η Άννα είναι η δεύτερη κόρη επωνύμου που κερδίζει τίτλο ομορφιάς, μετά την Δούκισσα Νομικού.

Αντιδράσεις υπήρξαν για τις υποψήφιες με ξενικό επίθετο (κι εδώ η Άννα Πρέλεβιτς), καθώς και για τις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής που είχαν δοθεί από πριν στα κορίτσια! Πάντως, η Κατερίνα Γκαγκάκη έσπευσε να πει πως δεν είχαν δοθεί οι ερωτήσεις αλλά είχαν φτιαχτεί κάποιες με βάση τα βιογραφικά των κοριτσιών. «Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι αδικημένο», σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Λάτσιος.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry