Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ροζ dvd Ελληνίδας καλλονής στη μαύρη αγορά!!!

Αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του κινδυνεύει να βρεθεί πασίγνωστο από τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό ομορφιάς μοντέλο, αφού κάποιοι ετοιμάζουν να βγάλουν στην κυκλοφορία εν αγνοία του ροζ dvd στο οποίο συμμετέχει. Η κοπέλα από μικρή διακρινόταν για την υπέρμετρη φιλοδοξία της. Στόχευε πάντα να πετύχει στο χώρο της σόουμπιζ και... φαινόταν διατεθειμένη να μη σταματήσει πουθενά μέχρι να πετύχει το σκοπό της.

Έτσι δε δίστασε να πει «ναι» ακόμα και στην... πρόταση ιταλικής εταιρίας παραγωγής πορνό για τη συμμετοχή της σε ταινία, αφού... για εκείνη θα αποτελούσε το πασπαρτού για τη διεθνή καριέρα που της είχαν τάξει. Από τη μια στιγμή στην άλλη και αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες, η καλλονή βρέθηκε να κάνει δοκιμαστικό με την ελπίδα πως θα επιλεγεί, όμως οι υπεύθυνοι την έκριναν ακατάλληλη με αποτέλεσμα να την κόψουν. Το γεγονός δεν έδειξε να την πτοεί και θέτοντας νέους στόχους προσπάθησε να χτίσει την καριέρα που τόσο επιθυμούσε. Έτσι, οδηγήθηκε στα καλλιστεία, εξασφαλίζοντας δημοτικότητα αλλά και σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας. Ποτέ ωστόσο δεν περίμενε πως εκείνο το δοκιμαστικό θα έμελλε να γίνει ο εφιάλτης της, αφού κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την τωρινή της επιτυχία προσπαθούν να κερδίσουν εις βάρος της χρήματα. Μάλιστα… ντίλερ του dvd, ο οποίος ψάχνει μανιωδώς αγοραστή για το καυτό υλικό του, χτύπησε πολλές πόρτες προσπαθώντας να μοσχοπουλήσει τις ιδιαίτερες στιγμές του μοντέλου σε διόλου ευκαταφρόνητη τιμή. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως είναι το ότι δεν αρνήθηκε να ρίξει την τιμή γεννώντας ερωτηματικά για τις προθέσεις του. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για εκδίκηση, ενώ το περιβάλλον της γυναίκας τηρεί σιωπή ιχθύος, διαψεύδοντας απλά τη συμμετοχή της στο επίμαχο dvd..

Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry