Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παγδατής: Παίρνει σειρά ο Φέντερερ



Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ τον περασμένο Μάρτιο και ο Ράφαελ Ναδάλ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Μάρκου Παγδατή. Ο πρωταθλητής μας νίκησε τον 24χρονο Ισπανό με 2-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σινσινάτι Μάστερς όπου τον περίμενε ο Φέντερερ! Ο αγώνας θα γίνει στις δύο το πρωί της Κυριακής.


Σερβίροντας απίστευτα και εκμεταλλευόμενος τις περισσότερες ευκαιρίες που ο ίδιος δημιούργησε στο ματς, έβγαλε εκτός διεκδίκησης του τίτλου στο Οχάϊο το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του US Open.

Το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά σπουδαίου τένις, επικράτησε με 6-4, 4-6, 6-4 του προβληματικού, σε έναν ακόμη hard court αγώνα, Ισπανού και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Σινσινάτι Μάστερς όπου τον περιμένει με άγριες διαθέσεις, λόγω της ήττας στο Indian Wells, ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο3 του ταμπλό, Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε νικήσει με 6-4,7-5 τον Νικολάι Νταβιντένκο.

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry