Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Λεμεσός: Πυρκαγιά στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου προκαλεί αναθυμιάσεις!!!

Λεμεσός: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 04:00 σήμερα σε αποθηκευτικό χώρο στη βιομηχανική περιοχή Λινόπετρας στη Λεμεσό, προκαλώντας αναθυμιάσεις από την καύση χημικών ουσιών, και η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή στο παρόν στάδιο.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, ο αποθηκευτικός χώρος, που χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες, είναι έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, 5.000 στο ισόγειο και 5.000 στο ανώγειο, και σε αυτόν φυλάγονταν και υλικά που αφορούν την κατασκευή και συντήρηση πισινών.

Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε ότι, επειδή η πυρκαγιά έχει προκαλέσει αναθυμιάσεις από την καύση χημικών ουσιών, η Αστυνομία κάλεσε όσους προτίθενται να διακινηθούν στη βιομηχανική περιοχή Λινόπετρας, και ιδιαίτερα στο τετράγωνο που γειτνιάζει με τον αποθηκευτικό χώρο, στον οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, να το αποφύγουν στο παρόν στάδιο, λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους από τις αναθυμιάσεις, μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

Επίσης, κάλεσε το υπόλοιπο κοινό που διαμένει στη Λεμεσό να είναι προσεκτικό και διαβεβαίωσε ότι το κοινό μπορεί να διακινείται χωρίς κανένα πρόβλημα στις υπόλοιπες περιοχές.

Η πόλη της Λεμεσού και η ευρύτερη περιοχή δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, πλην της περιοχής στην οποία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, δηλαδή το τετράγωνο που γειτνιάζει με το εργοστάσιο, είπε.

http://www.philenews.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry