Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτο παιγνίδι και απίστευτη ισοπαλία για την Κύπρο!

Σε ένα δραματικό αγώνα, που πρόσφερε θέαμα και γκολ και δωρεάν ...καρδιογραφήματα, η Κύπρος πήρε βαθμό μέσα στην έδρα της Πορτογαλίας, με το σκορ να σταματά στο απίστευτο 4-4. Η υπερπροσπάθεια των διεθνών μας απέδωσε καρπούς και τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν στην υπέρβαση. Ο Αβραάμ στο 89' καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιγνίδι στο οποίο η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές και ισοφάρισε άλλες τόσες.


Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, με γκολ που πέτυχε ο Στάθης Αλωνεύτης, μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη. Σχετικά νωρίς, η Πορτογαλία με τον Αλμέιδα πέτυχε την ισοφάριση (1-1) στο 8'.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εθνική μας στο 11ο λεπτό, κάνοντας το 1-2. Ο αρχηγός της ομάδας μας, μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη, εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Πορτογάλων, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πορτογάλοι έφεραν ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Μειρέλες στο 29', ο οποίος νίκησε τον Γιωργαλλίδη και έκανε το 2-2. Η Πορτογαλία στο 50' έφτασε στην ολική ανατροπή, πετυχαίνοντας το 3-2 με τον Ντάνι.

Ο Γιάννος Οκκάς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μόλις πέρασε στο παιχνίδι, μετά από πάσα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα κάνοντας το 3-3 στο 57'. Στο 59' η Πορτογαλία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Φερνάντες, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη, γράφοντας το 4-3.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, στο 89' ο Ανδρέας Αβραάμ με κοντινή κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα μας, πετυχαίνοντας την μεγάλη ισοφάριση 4-4.

Οι εκατό Κύπριοι φίλαθλοι στις κερκίδες χάρηκαν με την ψυχή τους την ισοπαλία και πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Ενδεκάδες:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ετουάρτο, Άλβες, Καρβάλιο, Κουαρέσμα, Ντάνι (61' Λιέτσον), Μιγκέλ, Φερνάντες (79' Μουτίνιο), Μειρέλες, Νάνι, Αλμέιδα (84' Τζιαλό), Κοεντράο

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους, Μερκής, Αλωνεύτης (56' Οκκάς), Ηλία (66' Πουρσαϊτίδης), Χαραλαμπίδης (76' Νικολάου), Κωνσταντίνου, Μακρίδης, Σατσιάς, Ντομπρασίνοβιτς, Αβραάμ

πηγή:http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry