Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Καρναβάλι Λεμεσού: Πρόγραμμα Κυριακή 6 Μαρτίου

1.30μ.μ. Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’
Εκκίνηση : Κυκλοφοριακός Κόμβος Αγίου Νικολάου
Κατάληξη : Φώτα τροχαίας Συμιλλίδη
Παρέλαση Κανταδόρων, Μαζορέττων Λεμεσού, της ομάδας κρουστών Batucinio και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού. Ακολούθως, θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση με επικεφαλής τη Βασίλισσα των Αμαζόνων και τη συνοδεία της, άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής.
Η συγκέντρωση των αρμάτων θα αρχίσει από τις 8.30π.μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου μέχρι τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου. Η παρέλαση θα ακολουθήσει τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Συμιλλίδη. Όλα τα άρματα, ομάδες και ζεύγη, που θα παρελάσουν θα πάρουν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει παλιούς καρναβαλιστές για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

8.30μ.μ. Υπαίθριος καρναβαλίστικος χορός – Χώρος Στάθμευσης Εναερίου
Το καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό με μασκαρεμένους και μουσική. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Η λήξη του καρναβαλιού θα σηματοδοτηθεί με ρίψη πυροτεχνημάτων στις 9.00μ.μ.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry