Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Κυπελλούχος Κύπρου στέφθηκε ο Απόλλωνας Λεμεσού!

Κυπελλούχος Κύπρου στέφθηκε ο Απόλλωνας Λεμεσού!




Λάρνακα: Ο Απόλλωνας πανηγυρίζει την κατάκτηση του 6ου κυπέλλου στην ιστορία του. Νίκησε με 2-1 απόψε τον ΑΠΟΕΛ στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.  Το σκορ άνοιξε ο Μπακούρα μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο, ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ ο Ζεβλάκοφ αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.  Ο Μέρκης σκόραρε στο 73΄ λεπτό κι έδωσε τη νίκη και το κύπελλο στον Απόλλωνα.


Προπονητής Απόλλωνα, Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς:
«Νιώθουμε μεγάλη χαρά. Κάναμε μεγάλη νίκη και πήραμε το Κύπελλο μετά από εννιά χρόνια. Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια το σημερινό παιχνίδι. Από την νέα χρόνια θα είμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο στον κόσμο μας που ήταν πάντοτε στο πλευρό μας. Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι».

Προπονητης ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Εμείς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε και δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Πληγώσαμε τον κόσμο μας αλλά και τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω αλλά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πιο δυνατό ΑΠΟΕΛ και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά. Φέτος ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για εμάς αλλά στο τέλος ζήσαμε δύσκολες στιγμές. Η ήττα θα μας πεισμώσει για του χρόνου. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και η ανασφάλεια που είχαμε δεν μας επέτρεψε να αντιδράσουμε. Θα γίνουν πολλές αλλαγές προς όφελος του ΑΠΟΕΛ»


Πρόεδρος Απόλλωνα, Φρίξος Σαββίδης:
«Νιώθω δικαιωμένος, ικανοποιημένος, ευτυχισμένος. Σταθηκαμε ατσάλι. Συγχαρητήρια σε όλους που ήταν δίπλα σε αυτή την ομάδα, κυρίως στην διοίκηση που την κατάλληλη ώρα πήρε την πιο σωστή απόφαση.

Η κάθοδος του Μπόμπαν, μας άλλαξε άρδην τα δεδομένα και μας έκανε να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας. Ο προπονητής μας θα έχει την απέραντη στήριξη της διοίκησης. Του χρόνου θα είμαστε και πάλι εκεί για να διεκδικούμε. Το κύπελλο το αφιερώνω στον Γλαύκο Κληρίδη. Το Κύπελλο αυτό είναι διπλά τιμημένο με την παρουσία του Προέδρου. Είναι γουρλής. Από την μέρα που τον γνώρισα όλα μου πάνε δεξιά. Καλημέρα Ευρώπη. Ευρώπη ερχόμαστε. Σε πεθυμήσαμε»

Απόλλων-Μπ. Κρισμάρεβιτς: Σβαλόφσκι, Λόπες, Νεβά, Μερκής, Σεγκάρες, Οσενί, Κιντέρος, Μπαγκούρα, Αβραάμ (82’ Νεβά), Νούνιες, Ατόρνο (76’ Λάι)
ΑΠΟΕΛ -Ι. Γιοβάνοβιτς: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Κόντης, Μπρούερς (88’ Μαρσίνιο), Χάτζι (81’ Αλεξάνδρου), Μιχαήλ (81’ Παουλίστα), Μοράις, Πίντο, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι, Ζεβλάκοφ

Κίτρινες: Οσενί, Νούνιεθ, Σάλες / Χάτζι, Ζεβλάκοφ, Μοράις, Πουρσαϊτίδης

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry