Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

24-10-2011, Εξοδος προεδρικού, Μαύρη Δευτέρα

Φίλες και φίλοι για σας και πάλι. Μετά από διάλειμμα 2 εβδομάδων επιστρέφουμε στην επικαιρότητα σχετικά με τις εκδηλώσεις στην έξοδο του προεδρικού. Ο αριθμός των διαμαρτυρόμενων άρχισε να μεγαλώνει μετά από τις δύο εβδομάδες που ''πέσαμε'' λιγάκι.

Αρχισαν να ξεκολλάνε και πάλι ο Κύπριος και η Κυπρία από τον μεγάλο τους έρωτα , τους καναπέδες τους και να ενώνοντε ως μία γροθιά για την διεκδίκηση του δικαίου.

Μετά από την έκθεση Πολυβίου άρχισαν εχθές να τήθενται νέοι στόχοι.

Ο λαός θα είναι πάντα εκεί.

Περισσότερα την ερχόμενη Μάυρη Δευτέρα.

Υ.Γ. Εχθές ήτανε και η μεγάλη συναυλία υποστήριξης του προέδρου όπου "μικρούτσικοι" καλιτέχνες με μεγάλο έργο, άνθρωποι που στηρίκτηκαν στην μέχρι τώρα πορεία τους από τους Ελληνες της Κύπρου ήρθαν για να στηρίξουν έναν πρόεδρο που με τις αποφάσεις του σκότωσε αθώους Κύπριους. Αίσχος.




buzz it!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Hitler μαθαίνει για το Μαρί

Ο Hitler μαθαίνει για το Μαρί



buzz it!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Tα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστοτελείου!

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
... Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που
συμβαίνει με το ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά...
-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.

buzz it!

Συνέλαβε παιδί σε μια βραδιά «σεξ ύπνου»!!

Ο Ράιαν και η Ντι Χάρις ήταν ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που έλειπε από τη σχέση τους ήταν να ολοκληρωθεί με ένα παιδί. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους για μία σχεδόν διετία, ο πελαργός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Και αυτό παρότι, πέραν των "προγραμματισμένων" επαφών του ζευγαριού, υπήρχαν και "μπόνους"...

buzz it!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τέλος εποχής στη Λιβύη: Νεκρός ο Μουαμάρ Καντάφι μετά τη σύλληψή του!



Ο ανατραπείς Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη σύλληψή του κοντά στη Σύρτη. Δείτε φωτογραφία του Λίβυου ηγέτη λίγο πριν πεθάνει όπως δημοσίευσε (με επιφύλαξη) η Guardian.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται πηγές του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης.

buzz it!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη φωτογραφία, Έλληνα φωτορεπόρτερ που κάνει τον γύρο του κόσμου...



 H φοβερή αυτή φωτογραφία που δείχνει έναν Λίβυο να παίζει κιθάρα την ώρα που γύρω του μαίνεται μάχη κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου και φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των διεθνών media.Την φωτογραφία έβγαλε στις 10 Οκτωβρίου στην Σύρτη της Λιβύης ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης που εργάζεται στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

buzz it!

Τί είπε ένας δημόσιος υπάλληλος και έγραψε....



Παλιά ήθελαν να μην δουλεύουμε και να μας πληρώνουν, τώρα θέλουν να δουλεύουμε και να μην μας πληρώνουν...

http://clopyandpaste.blogspot.com

buzz it!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το σέξι ατύχημα της Έλενας Παπαρίζου! !



Ταχυκαρδίες προκάλεσε για ακόμα μία φορά στον ανδρικό πληθυσμό η Έλενα Παπαρίζου.



Στην πρώτη της κοσμική έξοδο μετά τον χωρισμό, η τραγουδίστρια έκοψε ανάσες με το top της, που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της!

buzz it!

Από το... «No Jobs» στο... «No Voters»...



Οι εικόνες των πολιτικών που «σαρώνουν» στο διαδίκτυο

Οι «πειραγμένες» εικόνες του με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων σε ρόλο… Steve Jobs έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μοιράζοντας άφθονο γέλιο.
Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Ομηρίδης που εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης.

Μετά το «No Jobs» του πρωθυπουργού ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς με το «No Clue», η Αλέκα Παπαρήγα με το «No sense of time», ο Αλέξης Τσίπρας με το «No Friends», η Ντόρα Μπακογιάννη με το «No Voters» και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me».


buzz it!

Απίστευτο! Έπεσε μετεωρίτης σε στέγη στο Παρίσι!!



To επίθετό τους είναι «Κομέτ», δηλαδή «κομήτης». Σαν να μην έφτανε όμως αυτή η «αστρονομική κληρονομιά, η οικογένεια Κομέτ έπεσε θύμα ενός αρχαίου μετεωρίτη που σφηνώθηκε στην οροφή του σπιτιού τους έξω από το Παρίσι.

Ο διαστημικός βράχος, βάρους 88 γραμμαρίων και μεγάλος σαν αβγό, έσπασε τα κεραμίδια της στέγης το καλοκαίρι, όταν οι Κομέτ έλειπαν σε διακοπές.

buzz it!

Χωρίς Λόγια

buzz it!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι πιο παρξενες μηνυσεις στον κοσμο ...



Ώρες ώρες οι μηνυτές έχουν πολύ πλάκα. Κινούνται νομικά εναντίον όχι μόνο ανθρώπων αλλά και…
υπερφυσικών δυνάμεων. Άλλοι πάλι ενώ φταίνε ψάχνουν τρόπο να βγουν κι από πάνω. Οι ακόλουθες περιπτώσεις είναι κυριολεκτικά για γέλια.

    Μήνυση για το γιουχάισμα

Ο τενόρος Roberto Alagna αποφάσισε να κάνει μήνυση στην όπερα του Μιλάνο γιατί το ακροατήριο τον… γιουχάισε! Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην Σκάλα του Μιλάνο και παρά το ότι όπως λέει ο ίδιος έκανε καλή ερμηνεία ο κόσμος άρχισε τα γνωστά «ου». Και τι φταίει η όπερα; Σύμφωνα με τον τενόρο, απέτυχε να προστατεύσει έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε κίνδυνο! Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έπεσε η γλυκόζη στο αίμα του εξαιτίας των αποδοκιμασιών!

buzz it!

STEVE JOBS: "Έφυγε" απο τη ζωή στα 56 του ο ιδρυτής της APPLE...




Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της εποχής, ο συνιδρυτής της Apple, ο δημιουργός τεχνολογικών επιτευγμάτων όπως το iPhone, το iPad, το iPod, το iMac και το iTunes, ο Στηβ Τζομπς έφυγε από τη ζωή σε...
ηλικία 56 ετών, υποφέροντας από καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

buzz it!

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αυτό είναι το νέο iPhone!!

H Apple παρουσίασε το νέο εξελιγμένο μοντέλο iPhone δίνοντας έτσι τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Το νέο iPhone μπορεί να μην είναι το iPhone 5 όπως ήθελαν όλοι όμως σίγουρα είναι μία πολύ βελτιωμένη έκδοση του 4.
Το νέο λοιπόν iPhone 4S όπως είναι κι επίσημα η νέα ονομασία του smartphone της Apple, εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδιο με το iPhone 4 όμως τεχνικά δεν θα λέγαμε το ίδιο...Το iPhone 4S στο εσωτερικό του διαθέτει τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή πυρήνα Α5 που έχει και το iPad 2 καθώς κι έναν διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών που το κάνει 7 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το iPhone 4.


buzz it!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

03-10-2011, Εκδήλωση διαμαρτηρίας έξω από το προεδρικό







Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτηρίας πραγματοποιήθηκε και εχθές έξω από το προεδρικό μέγαρο μέτα από την ανακοίνωση της έκθεσης του κυρίου Πολυβίου, που αποδίδει ευθύνες στον πρόεδρο Χριστόφια για τα γεγονότα στο Μαρί, και την μη αποδοχή των ευθυνών από τον Κο Χριστόφια.

Για 83 ολόκληρες μέρες ο πρόεδρος και οι αυλικοί του μας κορόιδευαν πως θα έπρεπε να περιμένουμε το πόρισμα της έρευνας πριν αντιδράσουμε (αδικαιολόγητα σύμφωνα με τους ίδιους) και ότι όποιο και να ήταν αυτό θα το αποδέχονταν.

Αποδείκτηκε για άλλη μια φορά ότι η πολιτική ηγεσία του νησιού είναι ψέυτες, αρχίζοντας από τον πρόεδρο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας και προχωρόντας προς τα κάτω σε εκείνους που τον στήριζαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν ήτε ως συμπολίτευση ήτε ως αντιπολίτευση ήτε και ως εκπρόσωποι του νόμου.

Ο λάος θα είναι πάντα εκεί για να στηρίζει τους συγγενείς και να θυμίζει στους πολιτικούς ότι ο λαός ξύπνησε (δυστυχώς λόγο ενός δυστυχούς συμβάντος) και θα απαιτούμε να πληρώνουν και να τιμωρούνται για όλα τους τα λάθη.

Στην εχθεσινή εκδήλωση μίλησαν συγγενείς των ηρώων μας και πλήθος κόσμου, άνθρωποι απλοί, ακομμάτιστοι πλέον που νιώθουν την αδικία από την ανευθυνότητα που μας σκοτώνει. Η αγανάκτιση ξεχείλιζε από όλες τες ομιλίες. Οι απλοί άνθρωποι της Κύπρου ζητούν δικαίωση και απαλλαγή από την πολιτική ηλιθιότητα και ανευθυνότητα.

Η αλήθεια είναι ότι χθές αναμέναμε περισσότερα άτομα αλλά οι αρκετές χιλιάδες που παρεβρέθηκαν έδωσαν τον παλμό του λαού της Κύπρου.

Να υπενθυμήσω σε αυτό το σημείο τις εκδηλώσεις στις 8/10/2011 στην πλατεία Διοικητηρίου όπου θα παρεβρεθούν πολιτικοί και το φιλολογικό μνημόσυνο στην μνήμη των 13 ηρώων μας στις 16/10/2001, στο αλιευτικό καταφύγιο στο Ζύγι.

buzz it!

Τι λέει η μάνα των δίδυμων που χάθηκαν στο Μαρι ,για το πόρισμα...

«Έτσι περίμενα από τον κ. Πόλυ και έτσι έγινε», δήλωσε η Πόπη Χριστοφόρου, μητέρα των διδύμων ναυτών Μίλτου και Χρίστου, που έχασαν τη ζωή τους κατά την έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη του Επικεφαλής της Μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής για την έκρηξη στο Μαρί, Πόλυ Πολυβίου.



buzz it!

Καταπέλτης το πόρισμα για τον πρόεδρο Χριστόφια. Σοβαρότατες οι ευθύνες του για την τραγωδία στο Μαρί!!!!



O Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει σοβαρότατες θεσμικές και προσωπικές ευθύνες σε σχέση με το υπό διερεύνηση θέμα και για την τραγωδία που ακολούθησε. Το συμπέρασμα μου είναι ότι η κύρια ευθύνη για την τραγωδία και τα συνεπακόλουθα της βαρύνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας", τόνισε στο πόρισμά του ο Πόλυς Πολυβίου.

buzz it!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ: ΟΧΙ Παπανδρέου στην Κύπρο για ελληνική εκμετάλλευση «οικοπέδου» της !


Απίστευτο και αν είναι αληθινό, μόνο με την άμεση παραίτηση του Πρωθυπουργού της χώρα μας Γιώργου Παπανδρέου θα μπορούσε να αναστραφεί εγκαίρως!

Την είδηση «βόμβα» δημοσιεύει η εφημερίδα «το κυπριακό Ποντίκι», ως προς τις προθέσεις της Αθήνας για την εκμετάλλευση ενός από τα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ, κατόπιν κυπριακής πρότασης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας

buzz it!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Mαντεψε τι κανει η γυναικα σου αυτή τη στιγμη! !

Mαντεψε τι κανει η γυναικα σου αυτή τη στιγμη! !

Μην βιαζεσαι...δεν ειναι αυτο που νομιζεις...
ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: "μαντεψε τι κανει η γυναικα σου αυτή τη στιγμη!"





ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ......
ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ : "Ειχε υπερβολικό zoom η προηγούμενη φωτο, σου τη στέλνω τώρα ολόκληρη."

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry