Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Playmate 2011: Υποψήφια και η Εβελίνα στις 8 Ιουνίου!!!




Στις 8 Ιουνίου είναι ο διαγωνισμός των «Playmate» και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες ώστε να επιλεγούν οι 12 από αυτές για τον τελικό.

Πενήντα υποψήφιες «Playmate» είχαν σήμερα το πρώτο τους ραντεβού. Μια μια πόζαραν στο φακό και απάντησαν στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής.

buzz it!

Δασούδι SOS!!!

Φωτογραφίες απο τον Γ.Κ (ευχαριστούμε)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαίου αυθόρμιτη συγκεντρωση πολιτών στο Δασουδι Λεμεσού, για να εκφράσουν την αντίθεση τους στις πληροφορίες για ανέγερση, μεταξύ άλλων αναπτυξιακών έργων στην περιοχή, διώροφης αίθουσας δεξιώσεων και διώροφου χώρου στάθμευσης.

500 περίπου Λεμεσιανοι και όχι μόνο διαμαρτυρηθηκαν

buzz it!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το πέτρινο δάσος της Σιβηρίας...



Είναι ένα από τα ομορφότερα δημιουργήματα της φύσης στη Ρωσία, αλλά και ένα από τα πιο δυσπρόσιτα για τους τουρίστες. Το «πέτρινο δάσος της Ελένης» ή αλλιώς «οι πετρινοι πυλώνες της Ελένης», βρίσκεται κοντά στο Γιακούτσκ στην καρδιά της Σιβηρίας, σε μια εντελώς παρθένα αλλά και απομακρυσμένη περιοχή.

buzz it!

Έλενα Παπαβασιλείου: Δεν μπορώ να απολογούμαι για την εξωτερική μου εμφάνιση!


Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια σέξι γυναίκα και αυτό φροντίζει να το δείχνει σε καθημερινή βάση μέσα από την εκπομπή «Πάνω στην ώρα».

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι άντρες της εκπομπής έχουν σχολιάσει με χιούμορ την εμφάνισή της. Τι απαντάει η παρουσιάστρια;...

buzz it!

"Ύψωσαν" τουρκική σημαία στη Σαντορίνη !

 Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

buzz it!

Ανακαίνηση της Δημότικής Βιβλιοθήκης Λεμεσού

Υπογράφηκε προχθές (26/05/2011), στο Δημαρχείο Λεμεσού παρουσία του αξιότιμου Δημάρχου Λεμεσού κ.κ. Ανδρέα Χρίστου, το συμβόλαιο για την ανακαίνηση της Δημότικής Βιβλιοθήκης Λεμεσού. Το έργο θα έχει διάρκεια 70 εβδομάδων και με το πέρας των εργασιών η βιβλιοθήκη θα χρησιμοποιήται εν μέρη ως τμήμα της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης του ΤΕ.ΠΑ.Κ. και εν μέρη ως Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού.


Ο Δήμαρχος κ. Χρίστου ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν στο να γίνει εφικτή η έναρξη του έργου και μίλησε για την σπουδαιότητα του κτιρίου που είναι μονάδικο ανά το παγκύπριο.

Αμέσως μέτα υπογράφηκαν τα συμβόλαια.

buzz it!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αυτοί είναι οι νέοι βουλευτές!!




Τα μέλη της νέας βουλής, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι τα ακόλουθα, ανά κόμμα και ανά επαρχία:

 

ΔΗΣΥ - 20 ΕΔΡΕΣ
Λευκωσία: Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέλλα Κυριακίδου, Ιωνάς Νικολάου, Χρήστος Στυλιανίδης, Νίκος Τορναρίτης, Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Χάρης Γεωργιάδης.
Λάρνακα: Τάσος Μητσόπουλος, Γεώργιος Τάσου, Ζαχαρίας Ζαχαρίου
Λεμεσός: Νίκος Αναστασιάδης, Ευθύμιος Δίπλαρος, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Κυπριανού.
Αμμόχωστος: Λευτέρης Χριστοφόρου, Κυριάκος Χατζηγίαννης, Σωτήρης Σαμψών, Γιώργος Γεωργίου
Πάφος:  Κωστάκης Κωνσταντίνου
Κερύνεια: Μάριος Μαυρίδης

buzz it!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Βόλτα στο πάρκο της Αθαλάσσας



Το Δάσος Αθαλάσσας έχει συνολική έκταση 840 εκταρίων και κηρύχθηκε σε Εθνικό Δασικό Πάρκο το 1990, με βάση τις πρόνοιες της Δασικής Νομοθεσίας. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Λευκωσίας και περιβάλλεται στα βόρεια από την Αγλαντζιά, στα δυτικά από το Στρόβολο, στα νοτιοδυτικά από τα Λατσιά και στα νοτιοανατολικά από το Γέρι.

Η άμεση γειτονία του Πάρκου με τους πλέον πολυπληθείς οικισμούς στο νησί, το καθιστούν ιδανικό χώρο για υπαίθρια αναψυχή και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Ανάμεσα στους σκοπούς διαχείρισης του Πάρκου είναι επίσης και η προστασία και διατήρηση των ιδιαίτερα σημαντικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν την περιοχή και της προσδίδουν μοναδικότητα από πολλές απόψεις όπως: γεωλογική, χλωριδική, ζωολογική και υδρολογική.

Δες τις φωτογραφίες

buzz it!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τι κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική?

Ανησυχητικά στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας...12.000 ετών!

buzz it!

Η παγκόσμια υγεία σε κυπριακά χέρια Πρόεδρος της Γ.Σ. του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο Χρ. Πατσαλίδης !

Πρόεδρος της 64ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την περίοδο 2011-2012, εξελέγη χθες στη Γενεύη ο Υπουργός Υγείας Χρίστος Πατσαλίδης, μετά από πρόταση της Γενικής Διευθύντριας του ΠΟΥ, Margaret Chan.

buzz it!

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εντοπίστηκε κατοικήσιμος εξωπλανήτης

Απέχει μόλις 20 έτη φωτός από τη Γη!




Ένας από τους πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από το αστέρι νάνος Γκλίζε 581 μπορεί να αποδειχθεί «κατοικήσιμος», με κλίμα που να επιτρέπει την παρουσία νερού σε υγρή μορφή και την ύπαρξη ζωής, υποστηρίζει μια μελέτη που δημοσιεύεται από μια ομάδα μετεωρολόγων.

buzz it!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πιο καυτή από ποτέ η Cheryl Cole!!

Αυτά θα βλέπει τώρα ο Ashley Cole και θα χτυπάει το κεφάλι του που έχασε αυτό το τούμπανο που ακούει στο όνομα Cheryl Cole…







Η πρώην γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Chelsea, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση φόρεσε ένα υπερβολικά σέξυ φόρεμα με ΠΟΛΥ ανοιχτό ντεκολτέ και έκανε όλους τους άντρες να τους…

buzz it!

Η RYANAIR θα πετά από την Πάφο!



Τέλος καλό όλα καλά.  Όπως είχαμε αποκαλύψει χθες η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους RYANAIR συμφώνησε και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πετά από το αεροδρόμιο της Πάφου, με 32 πτήσεις την εβδομάδα προς 28 προορισμούς, ενώ δύο αεροσκάφη της εταιρείας θα σταθμεύουν στον αερολιμένα Πάφου. Η συμφωνία υπογράφτηκε σήμερα στο Προεδρικό στην παρουσία όλων των αρμοδίων φορέων.

buzz it!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Eurovision: 1ο το Αζερμπαϊτζάν - 7ος ο Λούκας!



Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του 56ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με νικητή το Αζερμπαϊτζάν και την Ελλάδα στην 7η θέση. Η Ιωαννα Μαμαη μεταδιδει και σχολιαζει live.

buzz it!

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Διεθνής διάκριση για την Χαρούλα Αλεξίου





Έναν χρυσό κρίνο, σύμβολο της Φλωρεντίας από τα χρόνια της Αναγέννησης, παρέλαβε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου, από το ίδρυμα Galileo για την προσφορά της στο χώρο της μουσικής.

buzz it!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Συναυλία με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με σύνθημα «Απορρίπτουμε τις ουσίες, Αναζητούμε την ουσία»

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς διοργανώνει απόψε στις 8 και 30 στην πλατεία του Δημαρχείου συναυλία με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με σύνθημα «Απορρίπτουμε τις ουσίες, Αναζητούμε την ουσία».

Μαζί του θα είναι οι Παναγιώτης Μάργαρης και Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

Δείτε φωτογραφίες απο την συναυλία...

buzz it!

Που σερβίρουν καφέ γυμνόστηθα κορίτσια;


Είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά ταυτοχρόνως και κάτι που δεν  άφησε φορείς που αντιδρούσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο λόγος για μια καφετέρια στο Vassalboro της πολιτείας Μέιν των ΗΠΑ, όπου μπορεί κανείς να διασκεδάσει και να πιει το καφεδάκι του, αλλά να θαυμάσει και τα στήθη των κοριτσιών που θα τον σερβίρουν, αφού αυτές υποχρεωτικά είναι… γυμνόστηθες.

buzz it!

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Apple είναι το πολυτιμότερο εμπορικό σήμα στον κόσμο

Μετά από τέσσερα χρόνια παγκόσμιας πρωτοκαθεδρίας της Google ως της "φίρμας" με την μεγαλύτερη αξία διεθνώς, η Apple την ξεπέρασε και για το 2011 κατέχει αυτή την επίζηλη ηγετική θέση, ως η "μάρκα" με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο.

buzz it!

Επιβάτης έμεινε ολόγυμνη μέσα στο αεροπλάνο!!!



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της πτήσης 6562 Σικάγο-Ν. Υόρκη της Delta το Σάββατο όταν μία νεαρή κοπέλα άρχισε να γδύνεται μπροστά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

buzz it!

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κι όμως είναι ακόμη εδώ....

Μέσα Μαΐου και όμως τα συμπαθή πτηνά είναι ακόμη στις αλυκές τις Κύπρου

buzz it!

Ανέκδοτο: The Best Divorce Letter Everrrrrrrrrr

 


My Dear husband:



I'm writing this letter to tell you that I'm leaving you. I've been a
good wife to you for the last 20 years & I have nothing to show for
it, and the last 2 weeks have been hell. Your boss called to tell me
that you left your job today which was the last straw.

buzz it!

Ο Γ.Κ ξανακτυπά στο Street Life Festival 2011....

Ο Γ.Κ ξανακτυπά στο Street Life Festival 2011....



buzz it!

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Street Life Festival 2011!



Μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις με πέραν των 4000 συμμετεχόντων και επισκεπτών, το Street Life Festival 2011 πραγματοποιήθηκε και φέτος στις οδούς Σαριπόλου και Αθηνών, στο κέντρο της Λεμεσού, σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου 2011.

Ζωντανή μουσική – χορευτές - graffiti – skateboarding - ζωγραφιές – ζογκλέρ – χειροτεχνίες –είναι μερικά από αυτά που απολαύσαμε στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, ενώ προσφέρθηκαν επίσης δωρεάν ποτά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. Κάνε κλικ για να τις δεις σε μεγέθυνση.

buzz it!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στο χάρτη των χωρών με φυσικό αέριο η Κύπρος ...



Ζωηρό ενδιαφέρον επέδειξαν πολλές ξένες εταιρείες για τα αποθέματα υδρογονανθράκων της Κύπρου και σύντομα θα έρθουν στο νησί για ενδελεχή ενημέρωση.

Ο διευθυντής του υπουργείου Ενέργειας κ. Σόλων Κασίνης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι αρκετές εταιρείες θα αγοράσουν τα δεδομένα της Κύπρου και αναμένεται να συμμετάσχουν σε μελλοντικό γύρο αδειοδοτήσεων για τα κυπριακά οικόπεδα.

buzz it!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Γυμνή η Ελιζαμπέτα Κανάλις!!!

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις, το κορίτσι του Τζορτζ Κλούνεϊ, φωτογραφήθηκε γυμνή για λογαριασμό της PETA.


Η Ιταλίδα καλλονή "τσιτσιδώθηκε" ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος στη θανάτωση ζώων για εμπόριο γούνας.

buzz it!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ξεκίνησε η κούρσα για τα Playmate 2011!!!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον φετινό διαγωνισμό Playmate, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου. Η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει οσονούπω τις 12 φιναλίστς από τις 50 κοπέλες που πέρασαν στην ημιτελική φάση.

buzz it!

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Έφυγε" από τη ζωή ο Θανάσης Βέγγος!!!

Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο καλύτερος άνθρωπος της Ελλάδας, ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Ο σπουδαίος κωμικός του θεάτρου και του κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο περίπου ένα μήνα.

buzz it!

Έρχονται νέοι iMac στης 3 Μάιου???




Σύμφωνα με φήμες η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει την νέα γενιά των iMac στο κοινό την εβδομάδα που μας έρχεται , συμφωνά λοιπόν με τις φήμες που τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν την Τρίτη 3ης Μαΐου .

buzz it!

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

To βρακί της πριγκίπισσας Kate Middleton...

Την είδατε με νυφικό και πολλές άλλες πόζες ...στο πριγκιπικό παραμύθι του γάμου, αλλά το βρακί μιας πριγκίπισσας ... είναι πάντα μια επίκαιρη, καυτή  και σε βάθος είδηση ... όπως και το βάθος απο το ζουμ του παπαράτσι στην επίμαχη φώτο ...

buzz it!

Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ???

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα αμερικανικά δίκτυα.
Ο επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν και η σορός του είναι στην κατοχή των Αμερικανών, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

buzz it!

Pippa Middleton ντυμένη με ρολό από χαρτί τουαλέτας !!

Όταν σας λέμε ότι θα γίνει της "πίπας" στο μέλλον με την Pippa Middleton να μας πιστεύετε ...

buzz it!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Γιατί το χασμουρητό είναι κολλητικό??

"Όλοι ξέρουμε ότι το χασμουρητό είναι κολλητικό. Εάν χασμουρηθούμε, τότε πιθανότητα να χασμουρηθεί και κάποιος άλλος γύρω μας αμέσως μετά, είτε πρόκειται για άνθρωπο ή ακόμα και για σκύλο."

Μία ομάδα τελειοφοίτων ψυχολογίας έκανε ένα πείραμα. Επισκέφτηκαν σπίτια που...

buzz it!

Ακτινίδιο… σε τι μας ωφελεί!!!!



Ένα απο τα αγαπημένα φρούτα του χειμώνα είναι το ακτινίδιο.
Πέραν του χειμώνα, αγαπημένο είναι και απο τον ανθρώπινο οργανισμό, λόγω του ότι προσφέρει πλειάδα θρεπτικών συστατικών, απαρραίτητα για την ευρυθμή λειτουργία του οργανισμού.
Διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο, αρκεί μόνο να καταναλωθεί αμέσως μετά την κοπή, για να μη χαθούν οι βιταμίνες. Η ύπαρξη πολλών βιταμινών καθιστά το ακτινίδιο ως το καλύτερο μέσο για την άμυνα κατά των μικροβίων. Επίσης, απομακρύνει τον κίνδυνο θρομβώσεων στο κυκλοφορικό σύστημα και διασφαλίζει τη σωστή πέψη και την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου.

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry