Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τον έπιασε στα πράσα και τον άρχισε στα χαστούκια!!!

Αλλά για να συνέλθει, από τη λιποθυμία....

Πολύ γνωστό πρόσωπο. Στέλεχος της κυβέρνησης. Η σύζυγος ήταν στη Μύκονο κι αυτός έμπασε τη γκόμενα στο σπίτι. Την έβαλε στην κρεβατοκάμαρα με τον μεγάλο καθρέφτη που...

...έβλεπε στην πόρτα.

Δεν τον ήθελε όμως η τύχη. Η σύζυγος γύρισε ξαφνικά κι ανοίγοντας την πόρτα είδε το αυστηρώς ακατάλληλο γι' ανηλίκους θέαμα.

Η στελεχάρα δεν πρόλαβε να πει "Δεν είναι αυτό που νομίζεις" γιατί λιποθύμησε. Η σύζυγος τον άρχισε στα χαστούκια για να τον συνεφέρει. Βάζοντας ίσως λίγο μεγαλύτερη δύναμη στο χέρι της...

http://nonews-news.blogspot.com

buzz it!

Εξαιρετικά μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών!!

Προσοχή συστήνει το Τμήμα Δασών στο κοινό


Λευκωσία: Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει ότι λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται ότι θα επικρατήσουν στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες ο κίνδυνος πυρκαγιών είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγει το άναμμα φωτιάς ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά.

Οποιοσδήποτε αντιληφθεί πυρκαγιά μέσα ή κοντά σε δάσος πρέπει να τηλεφωνήσει στο 1407 ή να ειδοποιήσει τον πλησιέστερο αστυνομικό ή πυροσβεστικό σταθμό.

http://www.philenews.com

buzz it!

Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook!!



Τα ποσοστά των ζευγαριών που χωρίζουν εξαιτίας του Facebook αλλά και των άλλων κοινωνικών δικτύων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σύμφωνα με έρευνα της Αμερικάνικης Ένωσης Δικηγόρων.

Σύμφωνα λοιπόν με το 81% των Αμερικανών δικηγόρων που ειδικεύονται στις υποθέσεις διαζυγίων, δήλωσε ότι έχουν οι περιπτώσεις διαζυγίων που το ένα από τα δύο μέλη χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τα κοινωνικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα το Facebook, για να αποδείξει την απιστία του συζύγου του.

buzz it!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ανέκδοτο: Sexy υδραυλικός

Η κυρία καλεί τον υδραυλικό να της αλλάξει τους σωλήνες στο μπάνιο. Ο υδραυλικός τελειώνει τη δουλειά και η κυρία τον ρωτά πόσο κάνει.
-"200 ευρώ. κυρία μου. Ήταν μεγάλη ζημιά"
-"Δεν έχω τόσα χρήματα" απαντά η κυρία "Σε παρακαλώ κάνε μου μια καλύτερη τιμή!"
-"Δε γίνεται, κυρία. Αν δε μου δώσει τα 200 ευρώ μου θα σε κάνω μήνυση
-"Σε παρακαλώ κόψε μου κάτι κι από μένα ότι θες"
Την κοιτάζει ο υδραυλικός από πάνω μέχρι κάτω. Ήταν πολύ όμορφη και χυμώδης.

buzz it!

Αυστρία:Προκλητική αφίσα για τους Έλληνες !!!

Μία προκλητική αφίσα με πρωταγωνιστές τους Έλληνες έκανε την εμφάνισή της στην προεκλογική καμπάνια του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας FPO.
Στην αφίσα απεικονίζεται ένας μελαχρινός Έλληνας μουστακαλής, να είναι ξαπλωμένος και το μάτι του να γυαλίζει στη θέα των ευρώ που του προσφέρονται.
Η αφίσα είναι υπό μορφή κόμιξ και κυριαρχεί η ελληνική σημαία.
Η ανθελληνική αφίσα έχει τίτλο «Καλύτερα: τα λεφτά μας στους δικούς μας ανθρώπους» και προς το παρόν, βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μέχρι να  τοιχοκολληθεί σε όλη την Αυστρία.


Star.gr 

Υ.Γ :Έτσι για να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι φίλοι μας στην Ευρώπη!!!

ianjerry

buzz it!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μόσχα: Από στριπτιζέζ στην υπουργκική καρέκλα!!!!

Επίθεση δέχεται ο γεωργιανός πρόεδρος Μιχαήλ Σαακασβίλι από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που τον κατηγορούν ότι διορίζει υπουργούς που κάνουν... στριπτίζ με αφορμή αποκαλυπτική φωτογραφία της υπουργού του επί της Οικονομίας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ


Η 28χρονη Βέρα Κομπάλια, η οποία κατέλαβε την υπουργική θέση αυτόν τον μήνα, είναι γεωργιανής καταγωγής, έχει ζήσει 15 χρόνια στον Καναδά και δεν έχει καμία εμπειρία ως τώρα στην πολιτική. Λέγεται ότι γνωρίστηκε με τον κ. Σαακασβίλι στη διάρκεια του ταξιδιού του στο Βανκούβερ τον Φεβρουάριο με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

buzz it!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Προσέλαβε δολοφόνο για να σκοτώσει και να κληρονομήσει τη μητέρα του!!!

Πενηντάχρονος κατηγορείται ότι προσέλαβε αλλοδαπό για να σκοτώσει την 76χρονη μητέρα του, προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία της.

Το περιστατικό συνέβη στην  περιοχή τη Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά και αποκαλύφθηκε επίσημα χθές από την αστυνομία όταν συνελήφθησαν μετά από ένταλμα του τοπικού εισαγγελέα ο 50χρόνος γιος της ηλικιωμένης και ο 29χρόνος αλλοδαπός δράστης του φονικού. Η 76Χρόνη είχε βρεθεί δολοφονημένη  στις 28 Νοεμβρίου 2009 στην περιοχή  Αγία Ευφημία Πυλάρου Κεφαλονιάς. Ο δολοφόνος της την είχε στραγγαλίσει και σκηνοθέτησε ληστεία.    Ο δράστης και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας συνελήφθησαν και προσήχθησαν  στον εισαγγελέα της Κεφαλονιάς.

http://www.enet.g

buzz it!

Ιερέας έπνιξε μωρό στην κολυμπήθρα!!!

Τραγική κατάληξη είχε η βάφτιση ενός μωρού 6 εβδομάδων στην περιοχή Ρασκάνι στην Μολδαβία.
Ο ιερέας την ώρα της βάφτισης έβαλε το κεφάλι του μωρού πολλές φορές κάτω από το νερό μέσα στην κολυμπήθρα προκαλώντας μάλιστα την έκπληξη των καλεσμένων αφού δεν έβαζε προστατευτικά το χέρι του στο στόμα του μωρού.
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το βίντεο που τραβούσαν οι συγγενείς την ώρα της βάφτισης δείχνει το μωρό να είναι ζωντανό μετά τις αλλεπάλληλες φορές που του βούτηξε όλο το πρόσωπο ο ιερέας μέσα στο νερό, όμως λίγο αργότερα φαίνεται να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

buzz it!

Καθηγήτρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και sms σεξουαλικού περιεχομένου σε 15χρονο μαθητή της!

H Melinda Dennehy πρώην καθηγήτρια Γυμνασίου γλύτωσε στο παρά πέντε την φυλακή όταν παραδέχτηκε ότι έστελνε μέσω e-mail γυμνές της φωτογραφίες σε 15χρονο μαθητή της.

Η 41χρονη sexy δασκάλα έστελνε φωτογραφίες στο 15χρονο αγόρι καθώς και μηνύματα κειμένου όπου του έκανε σεξουαλικές προτάσεις. Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε τον είχε αρπάξει και τον είχε φιλήσει στο στόμα μέσα στην σχολική αίθουσα τουλάχιστον δυο φορέςτους προηγούμενους μήνες.

buzz it!

Πρόστιμο επειδή έθιξε τον ανδρισμό του!!!

3.300 ευρώ καλείται να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της η Ινδή κυρία Gurjar, αφού το δικαστήριο θεώρησε πως προσέβαλε τον ανδρισμό και την αξιοπρέπεια του.

Το δικαστήριο στην πολιτεία Madhya Pradesh βρέθηκε αντιμέτωπο με την εξής υπόθεση:

Ο κ. Chhalotre υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στην πρώην γυναίκα του επειδή τον αποκάλεσε ανίκανο στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της έκδοσης του διαζυγίου τους.

buzz it!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ανέκδοτο: Η Χήρα και ο βάτραχος

Πάει μια Ξανθιά χήρα εξαιρετική με κάτι μπαλκονάρες δίπατες και καπούλια μουλαρίσια σε ένα μαγαζί κατοικίδιων ζώων και βρίσκει τον τύπο που είναι ο ιδιοκτήτης:
- Γειά σας είμαι χήρα και θα ήθελα ένα σκυλάκι για συντροφιά.
- Α, αυτό το μαγαζί είναι για πολύ περίεργα και εξωτικά ζώα, και όχι κοινότυπα όπως σκύλους, γάτες και καναρίνια.
Περάστε στο βάθος να σας δείξω κάτι καλό για την περίπτωσή σας. Πάνε λοιπόν σε κάτι πίσω απόμερα δωμάτια και:
- Να βλέπετε αυτός εδώ ο βάτραχος, είναι εκπαιδευμένος για στοματικό σεξ σε γυναίκες, θα σας ενθουσιάσει.

buzz it!

Βροντερό όχι της Τουρκίας για τη χρήση του εναέριου χώρου της από της Κυπριακές Αερογραμμές!

Αρνητική ήταν η απάντηση της Τουρκίας σε αίτημα των Κυπριακών Αερογραμμών ώστε αεροπλάνα της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Ο προϊστάμενος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου δήλωσε ότι ύστερα από συνενόηση με το υπουργείο Συγκοινωνιών, η εταιρεία υπέβαλε σχέδια για δύο πτήσεις στις αρμόδιες αρχές της Τουρκίας.

buzz it!

Κόπηκε στη μέση αεροσκάφος της Lufthansa!!!...



Oπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας, εμπορικό αεροσκάφος της γερμανικής Lufthansa συνετρίβη στο αεροδρόμιο «King Khaled» του Ριάντ.
Σύμφωνα με το Αλ Αραμπίγια, το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση, ενώ το συμβάν επιβεβαιώθηκε και από την εταιρεία. Μέχρι στιγμής δεν...
 υπάρχουν πληροφορίες για το πλήρωμα που υπήρχε στο αεροπλάνο, το οποίο συνήθως αποτελείται από τέσσερα άτομα.
http://press-gr.blogspot.com

buzz it!

X.Koλέτσα: Έτσι βγαίνει στην πίστα!



Η πρεμιέρα του θερινού Romeo έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με Χριστίνα Κολέτσα και Πάνο Καλλίδη να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την θερμοκρασία.
ΔΕΙΤΕ...

buzz it!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ανέκδοτο: 2 ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ

Δύο πόντιοι είναι στο Βόρειο Πόλο εκεί συναντούν ένα Εσκιμώο και τον ρωτούν :

- Υπάρχουν λευκές γυναίκες εδώ;
- Βεβαίως, απαντά ο Εσκιμώος.
- Υπάρχουν μαύρες γυναίκες εδώ;
- Οχι συχνά αλλά μπορεί να βρεις μερικές, απαντά ο Εσκιμώος.
- Ασπρόμαυρες γυναίκες υπάρχουν;

buzz it!

Λαμπρή η τελετή αφής στην Ολυμπία με νέα πρωθιέρεια!



Σε μία ξεχωριστή, λαμπρή τελετή στους πρόποδες του Κρόνιου λόφου, στην αρχαία Ολυμπία ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδέψει και στις πέντε ηπείρους προτού φτάσει στη Σιγκαπούρη, όπου θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, η οποία τελεί υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

buzz it!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τι λένε οι άντρες για τον γάμο!



Όταν κάποιος σου κλέßει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει!

buzz it!

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: TOPLESS ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ!






Σε μια απο τις πιο ήσυχες παραλίες της Πάφου και συγκεκριμένα της περιοχής Γεροσκήπου αποφάσισε να εμφανιστεί topless η γοητευτική ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατες διακοπές της στο νησί της Αφροδίτης. Μαζί με μια φίλη της επέλεξαν την συγκεκριμένη παραλία που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο που διέμεναν για να κάνουν το μπάνιο τους μιας και σχεδόν δεν υπήρχαν καθόλου Κύπριοι αλλά μόνο ξένοι τουρίστες. Η Κατερίνα αφού τσέκαρε την περιοχή έβγαλε το από πάνω από το μπικίνι της με τους λιγοστούς Κύπριους που βρίσκονταν εκεί, διακριτικά να καρφώνουν τα μάτια τους επάνω της και να γίνεται αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης. Ο φωτογραφικός φακός όπως καταλάβατε πήρε φωτιά. Η Κατερίνα μας έφτιαξε την μέρα… ελπίζουμε και σε σας. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

buzz it!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Laptop με οθόνη αφής στην τιμή των...35 δολαρίων!

Τον «φθηνότερο υπολογιστή του κόσμου» κατασκεύασε η Ινδία. Κοστίζει μόλις 35 δολάρια (27 ευρώ), θα ξεκινήσει να διατίθεται από το 2011 και θα απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και μαθητές. Ο υπουργός Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Ινδίας, Καπίλ Σιμπάλ, παρουσίασε αυτή την εβδομάδα τη συσκευή που απευθύνεται σε μαθητές λέγοντας ότι η υπηρεσία του έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με κατασκευαστές από το εξωτερικό για τη μαζική παραγωγή της.

Ο ίδιος είπε η συσκευή θα εισαχθεί σε ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης από το 2011 και ο στόχος είναι να μειωθεί περαιτέρω η τιμή της: από τα 35 να πέσει στα 20 και τελικά στα 10 δολάρια.

buzz it!

Κύπρος: Επένδυση μαμούθ για λειτουργία ενεργειακού τερματικού

Τα σχέδια για δημιουργία ενός μεγάλου τερματικού εισαγωγής και διανομής πετρελαίου στη βιομηχανική περιοχή Βασιλικού, ανακοινώθηκαν σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Υπουργό Οικονομικών Χαρίλαο Σταυράκη να χαρακτηρίζει την ημέρα ''ξεχωριστή ημέρα για την κυπριακή οικονομία''.

Το τερματικό στο Βασιλικό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2012 με επένδυση που ξεπερνά τα 100 εκ. ευρώ, θα διαθέτει 20 δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 347.000 κυβικών μέτρων στην πρώτη φάση, καθώς και τέσσερεις με έξι προβλήτες.

buzz it!

Ανέκδοτο: Τοτός ο ετοιμόλογος!!!



Κάνει επιθεώρηση στην τάξη του Τοτού ο επιθεωρητής που θέλει να εκθέσει την δασκάλα . Η δασκάλα έντρομη έχει προειδοποιήσει όλα τα παιδιά να είναι προσεκτικά και να απαντούν γρήγορα και συνιστά στον Τοτό να είναι κόσμιος..

Αρχίζει λοιπόν την επιθεώρηση ζητώντας σε ότι ρωτά να του βρίσκουν το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και γρήγορα.
Κάνοντας βόλτες με τα χέρια πίσω ο επιθεωρητής σταματά απότομα δίπλα στον Γιαννάκη και ρωτά¨
¨-Άσπρο;

buzz it!

Λετονία: Λουόμενος πνίγηκε ύστερα από επίθεση κύκνου σε ποταμό!

Νεκρός από επίθεση κύκνου έπεσε σήμερα ένας 32χρονος άνδρας στην πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Βαλτικής BNS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας.



Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, ο άντρας μαζί με την έγκυο σύζυγό του είχαν πάει για κολύμπι στον ποταμό Νταουγκάβα στην περιοχή Σαρκανταουγκάβα. Ο κύκνος, που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προστάτευε παρακείμενη φωλιά, αρχικά επιτέθηκε στη σύζυγο την οποία προσπάθησε να προστατεύσει ο 32χρονος άντρας, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνος την επίθεση. Η γυναίκα κατάφερε να βγει στην ακτή, αλλά ο άντρας -τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- πνίγηκε, διότι ο κύκνος κατάφερε να τον τραυματίσει στο κεφάλι.



Από την αρχή του Ιουλίου, στη Λετονία έχουν πνιγεί τουλάχιστον 40 άτομα, καθώς πλήθος κόσμου συρρέει στα πολυάριθμα ποτάμια, λίμνες και ακτές της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κλίμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Οι αρμόδιες αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς "σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει και ένα τραγικό δυστύχημα στο νερό".

iKypros

buzz it!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε στα "πράσα"!!

Ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου  πιάστηκε επ΄αυτοφόρω από τη σύζυγο του να την απατά με νεαρή συνάδελφο του σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο τραγουδιστής έστειλε τη σύζυγο για διακοπές ενώ εκείνος «αλώνιζε» όχι στις πίστες αλλά… στις σουίτες των ξενοδοχείων

Τα τραγούδια του τα έχουμε όλοι λίγο πολύ σιγοτραγουδήσει και χορέψει. Εκείνος όμως απ΄ότι φάνηκε χορεύει τη γυναίκα του στο ταψίκαι τις νεαρές συναδέλφους τις πηγαίνει στα ξενοδοχεία. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως η ιδιωτική ερευνήτρια τον «τσάκωσε» επ΄αυτοφόρω μαζί με τη γυναίκα του.

buzz it!

Παράνομο ζευγάρι έπεσε από παράθυρο την ώρα του σεξ!

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος ενός παράνομου ζευγαριού στη Γερμανία, αφού πάνω στην κορύφωση του πάθους τους έπεσαν από ένα παράθυρο ύψους πέντε μέτρων

Το ζευγαράκι κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασίματα και τραυματισμούς στο κεφάλι, όμως κανείς από τους δυο δε παραδέχτηκε ότι έκαναν σεξ αφού η γυναίκα είναι παντρεμένη με άλλον άντρα παρά τις δηλώσεις των γειτόνων που ισχυρίζονταν το αντίθετο.

Η ίδια πάντως απλά υποστηρίζει πως οι δυο τους…. «χαζολογούσαν» και πως δεν θέλει να θυμάται άλλο την πτώση.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση; Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου ανάρρωνε από πτώση ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας αφού λίγες μέρες πριν είχε πέσει και αυτός από τη… στέγη του σπιτιού τους.

buzz it!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Καθηγήτρια μήνυσε μαθήτρια της γιατί ζωγράφισε έναν λαγό στον πίνακα!!!!

Μια καθηγήτρια από τη Γερμανία κατέθεσε μήνυση σε βάρος μαθήτριά της επειδή ζωγράφισε έναν λαγό στον πίνακα. Η καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας έχει παθολογικό φόβο με τους λαγούς, κάτι το οποίο δεν άργησαν να αντιληφθούν οι μαθητές της, οι οποίοι και θέλησαν να την πειράξουν.

Μπαίνοντας στην τάξη η καθηγήτρια έντρομη αντίκρισε στον πίνακα το λαγουδάκι που είχε ζωγραφίσει μια εκ των μαθητριών της.Το περιστατικό δεν έμεινε εντός της σχολικής κοινότητας, αλλά μεταφέρθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς η διδάσκουσα κατέθεσε μήνυση στο δικαστήριο, σε βάρος της μαθήτριας που ζωγράφισε στον πίνακα τον λαγό.

buzz it!

Νέος ωκεανός σχηματίζεται στο εσωτερικό της Αφρικής!!

Στα δύο πρόκειται να χωριστεί η Αφρική εξαιτίας ενός νέου ωκεανού που δημιουργείται στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με τους τους επιστήμονες που παρακολουθούν στενά την περιοχή Αφάρ στην Αιθιοπία, ο ωκεανός θα χωρίσει την αφρικανική ήπειρο, αν και θα χρειαστούν 10 εκατομμύρια χρόνια.
Το 2005, δημιουργήθηκε στο Αφάρ ένα ρήγμα μήκους 60 χιλιομέτρων και πλάτους 8 μέτρων εντός 10 ημερών. Μέχρι σήμερα, έχουν συντελεστεί τεράστιες αλλαγές.
Καυτά πετρώματα ανεβαίνουν από τα βάθη της γης στην επιφάνεια και δημιουργούν το ρήγμα. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι υπόγειες εκρήξεις συνεχίζονται ακόμα και θα συνεχίζονται έως ότου αποκοπεί εντελώς το κομμάτι αυτό της ηπείρου....

buzz it!

Απίστευτο, έγχρωμοι γονείς γέννησαν λευκό παιδί!!!

Μόνο θαύμα μπορεί να επικαλεστεί ένα ζευγάρι έγχρωμων από τη Νιγηρία για την γέννηση της… λευκής κόρης τους! Όπως βλέπετε στην φωτογραφία τόσο οι γονείς όσο και τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας Ben, που κατοικεί στην Βρετανία, είναι μαύρα. Η μικρούλα όμως είναι κατάλευκη με μπλε μάτια. Οι γιατροί «σκίζουν» τα πτυχία τους, αφού δεν μπορούν να βρουν εξήγηση για το πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο δεν είχαν προβλέψει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

buzz it!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η μπύρα τελικά δεν παχαίνει...!!!


Οι βραδινές έξοδοι του καλοκαιριού σίγουρα θα συνοδευτούν από ένα ποτό. Μήπως να επιλέξεις μπύρα; Αν και συχνά έχει κατηγορηθεί πως έχει πάρα πολλές θερμίδες, έχει λιγότερες ακόμη και από το κρασί.

“Η μπύρα είναι από τα πιο παρεξηγημένα ποτά σχετικά με τις θερμίδες της! Ένα ποτήρι μπύρα 250ml έχει 107 θερμίδες, ενώ ένα ποτήρι κρασί 150 ml έχει 115 θερμίδες” αναφέρει ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Νίκος Κριαράς. Αρκεί να μην φας και όλα τα συνοδευτικά – πατατάκια, popcorn – που θα σου σερβίρουν μαζί με ένα ποτήρι μπύρα.
Η μπύρα από τα πιο υγιεινά ποτά
“Η μπύρα μπορεί να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα διατροφής σου, αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο. Είναι καλύτερη επιλογή από άλλα βαριά οινοπνευματώδη ποτά” σημείωνει ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Νίκος Κριαράς και εξηγεί γιατί:
- Περιέχει μεταλλικά άλατα, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό, σίδηρο καθώς και πλήθος βιταμινών όπως Β1, Β2 και C.

- Μειώνει την κακή χοληστερίνη

buzz it!

Ιούλιος 2010: Οφειλόμενος φόρος τιμής στους νεκρούς του 1974




Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πολέμησαν οι πολεμιστές του 1974 είναι γνωστές, σε κάποιους από πρώτο χέρι, σε άλλους μόνο από ακούσματα και διηγήσεις .Ήταν και τότε Ιούλιος και η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας έφτανε τους 38 και πλέον βαθμούς. Οι σημερινές δηλαδή συνθήκες δυσφορίας της Λευκωσίας. Ο όγκος των εχθρικών πυρών ήταν τεράστιος ειδικά σε επιλεγμένες περιοχές (ΕΛΔΥΚ, Μονάδες Πυροβολικού και αλλού, χώρους συγκέντρωσης και αλλού).

buzz it!

ΣΟΚ για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σ Γκιόλια!!

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη.
Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του δημοσιογράφου και του ζήτησε να βγει στην είσοδο γιατί, όπως είπε, του έκλεβαν το αυτοκίνητο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο της δολοφονίας περισυνελέγησαν είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο των εννέα χιλιοστών.

buzz it!

ΚΥΠΡΟΣ: Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών 2010 για τα άτομα με αναπηρίες!



Δικαιούχοι του Σχεδίου επιχορήγησης διακοπών 2010 που ανακοίνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, είναι Κύπριοι πολίτες με αναπηρίες, καθώς και ευρωπαίοι πολίτες με αναπηρίες, οι οποίοι έχουν μόνιμη διαμονή στις περιοχές που ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία για τουλάχιστον 12 συνεχείς μήνες με ετήσιο ακαθάριστο οικογενειακό εισόδημα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:



Προτεραιότητα για την επιχορήγηση δίνεται στα άτομα που δεν έχουν επωφεληθεί από το Σχέδιο τα προηγούμενα δύο χρόνια και σε όσους έχουν χαμηλότερα εισοδήματα, ενώ σε περίπτωση ανάγκης προτεραιότητα θα παρέχεται και βάσει της σοβαρότητας της αναπηρίας. Σημειώνεται πως ο ενδιαφερόμενος, ή άλλο μέλος της οικογένειας, μπορεί να επωφεληθεί από ένα μόνο κρατικό σχέδιο επιχορήγησης διακοπών.
Επίσης, σε επιχορήγηση δικαιούνται και οι εξαρτώμενοι των ατόμων με αναπηρίες, δηλαδή ο/η σύζυγος και: α) παιδί που δεν συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του, β) άρρεν άγαμο παιδί μέχρι 25 ετών, που είτε υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά είτε είναι φοιτητής, γ) θήλυ άγαμο παιδί μέχρι 23 ετών, που είναι φοιτήτρια.
Τονίζεται πως σε περίπτωση μονήρη ενήλικου αιτητή με σοβαρές αναπηρίες επιχορήγηση δικαιούται και ο συνοδός ή φροντιστής του.
Το Σχέδιο επιχορήγησης καλύπτει μέχρι 7 διανυκτερεύσεις, σε ένα ξενοδοχείο/τουριστικό κατάλυμα, με τα πιο κάτω ποσά ημερησίως:



Διευκρινίζεται πως σε καμιά περίπτωση το ύψος της επιχορήγησης δεν μπορεί να ξεπερνά τα πραγματικά έξοδα διαμονής και διατροφής στο ξενοδοχείο, ενώ σε περίπτωση που θα επιλεγεί ξενοδοχείο με πιο ψηλές χρεώσεις από τις πιο πάνω, η διαφορά θα καλυφθεί από τον δικαιούχο.
Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιούνται από την ημερομηνία λήψης της έγκρισης από τον δικαιούχο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Μετά την έγκριση, στους δικαιούχους θα αποσταλεί κατάλος με τα ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα στην Κύπρο που συμμετέχουν στο Σχέδιο, καθώς και πιστοποιητικό με το εγκεκριμένο ποσό επιχορήγησης, το οποίο θα παρουσιάσουν στο ξενοδοχείο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου:
http://www.mlsi.gov.cy/

ΠΗΓH: http://i-diadromi.blogspot.com

buzz it!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Το κεράσι δίνει λύση στις αϋπνίες!!


Τη λύση ενάντια στις αϋπνίες, φαίνεται ότι μπορεί να δώσει ο χυμός κεράσι, σύμφωνα με ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη.



Εθελοντές που έπιναν ένα ποτήρι χυμό από κεράσια, χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη το πρωί και το απόγευμα, απολάμβαναν περισσότερη ώρα στην αγκαλιά του Μορφέα σε σύγκριση με άλλα άτομα που έπιναν ίδια ποσότητα άλλων χυμών.

buzz it!

Ποδοσφαιριστής κατέβασε το σορτς του αφήνοντας τα οπίσθιά του σε κοινή θέα!!

Πήγε να κάνει πλάκα στους συμπαίκτες του, αλλά η φωτογραφία του με τα γυμνά οπίσθιά του κυκλοφόρησε σαν αστραπή σε όλο το διαδίκτυο. Βλέπετε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιδέα ότι από πίσω του υπήρχε φωτογράφος...

Ο Τόρστεν Μάτουσκα από την ομάδα Union της Λίβερπουλ πόζαρε περήφανος στην τελευταία σειρά μαζί με τους συμπαίκτες του. Και μπορεί η φωτογραφία από μπροστά να φαίνεται άκρως φυσιολογική, αλλά από πίσω αποκτά άλλο ενδιαφέρον...

Ο Τόρστεν θέλοντας να κάνει πλάκα στους συμπαίκτες του κατέβασε το σορτς του αφήνοντας τα οπίσθιά του σε κοινή θέα. Δεν είχε υπολογίσει όμως τον φωτογράφο που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του - πού να το ξέρει ο άνθρωπος, από μπροστά άστραφταν τα φλας - με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν τα γυμνά του οπίσθια στο διαδίκτυο.

Και μπορεί προς στιγμή ο Τόρστεν να γέλασε με το αστειάκι στους συμπαίκτες του, αλλά μετά μάλλον το χαμόγελό του πάγωσε...

Δε συνέβη φυσικά το ίδιο και για τις γυναίκες ποδοσφαιρόφιλες, που μάλλον το απόλαυσαν!

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Πορεία στο κέντρο της Μελβούρνης για την Κύπρο!

Πλήθος ομογενών έλαβαν μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας, που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα, στη Μελβούρνη, ανανεώνοντας... προς τη μεγαλόνησο, την υπόσχεση ότι δεν ξεχνούν και συμπαραστέκονται στον αγώνα της, έως ότου αυτός δικαιωθεί πλήρως.

Κρατώντας σημαίες, λάβαρα και πλακάτ με συνθήματα, με τους συγγενείς των θυμάτων και αγνοουμένων και εκπροσώπους των παροικιακών Οργανισμών να ηγούνται της πορείας -ανάμεσα τους, ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, δρ Ανδρέας Δημητρίου, ως εκπρόσωπος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας, Χρήστος Σαλαμάνης και η αναπληρώτρια ύπατη αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Καμπέρα, Χριστιάνα Τζίκα- οι συγκεντρωμένοι έστειλαν από τα σκαλοπάτια της πολιτειακής Βουλής της Βικτώριας μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης και μιαν ευχή: Επανένωση και ειρήνη στην Κύπρο.

buzz it!

Αυστραλία: Ομογενής ο μεγαλύτερος ελαιοπαραγωγός!!

Ο μεγαλύτερος παραγωγός φυσικής καλλιέργειας ελαιόλαδου στον κόσμο, φιλοδοξεί να γίνει ο ομογενής επιχειρηματίας της Δυτικής Αυστραλίας, Μαρκ Καϊλης,... και, όπως γράφει το ένθετο περιοδικό «The deal» της εφημερίδας «The Australian», που φιλοξενεί δισέλιδη συνέντευξή του, «βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Ο Μαρκ Καϊλης, γόνος μιας από τις γνωστότερες επιχειρηματικές οικογένειες της Δυτικής Αυστραλίας, με επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων (θαλασσινά) και έως πρόσφατα στην καλλιέργεια μαργαριταριών, μιλά στη μεγάλη αυστραλιανή εφημερίδα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα των τροφίμων φυσικής καλλιέργειας (με ενδιαφέρον στο ελαιόλαδο), την κληρονομιά του, ως Ελληνο-ιταλού, την οικογένειά του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

buzz it!

Ρούχα κατά τη διάρκεια του σεξ φορούν οι μισές γυναίκες!

Ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.

Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.

buzz it!

Delivery προφυλακτικών στην Ελβετία!

Μια νέα, ιδιότυπη υπηρεσία delivery ξεκίνησε να λειτουργεί σε τρεις πόλεις της Ελβετίας, τη Γενεύη, τη Ζυρίχη και τη Βέρνη.Όχι, σε αντίθεση με τους Έλληνες συναδέλφους τους, οι εν λόγω διανομείς δεν κινούνται με μηχανάκια αλλά με ποδήλατα, δε μεταφέρουν πίτσες και σουβλάκια αλλά... προφυλακτικά και δεν έρχονται μόνο στο σπίτι ή στη δουλειά αλλά οπουδήποτε το ερωτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο - πάνω σε παγκάκια, κάτω από δέντρα, μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους, στην εξοχή κ.α..Αρκεί ένα τηλεφώνημα και τρία προφυλακτικά θα βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά στα χέρια του ενδιαφερομένου στην τιμή των 5,8 ευρώ. Πρωτοβουλία της ελβετικής Aids Federation, η συγκεκριμένη υπηρεσία άμεσης δράσης έρχεται, ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας με την ονομασία «Αγάπα τη Ζωή Σταμάτα το Aids» («Love Life Stop AIDS»), να υπενθυμίσει στους Ελβετούς τη σημασία του ασφαλούς σεξ. «Θέλαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα με ασυνήθιστο τρόπο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να δώσουν προσοχή», εξηγεί η Μπετίνα Μέσλι, εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι φορείς του ιού HIV στην Ελβετία ανέρχονται συνολικά σε περισσότερους από 25.000 και πως σε αυτούς προστίθενται περί τα δύο νέα άτομα ημερησίως.

Blogotsarka

buzz it!

Τα ψηλοτάκουνα καταστρέφουν τους μύες της κνήμης!

Καταστροφή των μυών της κνήμης προκαλούν, σύμφωνα με ερευνητές του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.


Βάσει των ευρημάτων, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που φοράνε ψηλά τακούνια πέντε ημέρες την εβδομάδα επί δύο χρόνια ενδέχεται να προκαλέσουν συρρίκνωση των μυών της κνήμης τους έως και 13% συγκριτικά με εκείνες που προτιμούν τα ίσια παπούτσια.

buzz it!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ανέκδοτο: Πως να ανακοινώσετε τους βαθμούς σας στους γονείς σας

Ο πατέρας γυρίζει σπίτι απ' τη δουλειά. Πτώμα στην κούραση, πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του.. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του παιδιού είναι στρωμένο στην εντέλεια. Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα. Στη θέση τους. Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί.

Καθώς κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του, βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο, που γράφει «Για τον μπαμπά!». Ταραγμένος, ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα:

buzz it!

Η Ελληνίδα πολιτικός με αδυναμία στους ένστολους και τα ροζ dvd...

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την πληροφορία ότι πολιτικός πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικά video ροζ χαρακτήρα! Όλη η ιστορία ξεκίνησε ...από την πρόθεση ενός πρώην συντρόφου της να την εκδικηθεί επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον πρόδωσε. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο πρώην όσο και ο νυν, είναι επαγγελματίες σε μία δουλειά που τους υποχρεώνει να φοράνε στολή! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πολιτικός έχει λάβει τα μηνύματα από τον πρώην της ενώ γνωρίζει και την ύπαρξη του ροζ υλικού ενώ προσπαθεί να περιορίσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει! Και δεν μιλάμε για κάποια από το εξωτερικό! Όχι. Ελληνίδα είναι και μάλιστα αναγνωρίσιμη με χρόνια στη βουλή αλλά και εκτός βουλής.
 gossip-tv

buzz it!

Shakira: Πρόσκληση στα Κατεχόμενα


Στην Shakira στράφηκαν οι Τούρκοι για συναυλία στα Κατεχόμενα, μετά την «χυλόπιτα» που τους έριξε η Jennifer Lopez και τον σάλο που προκλήθηκε από το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στην Κερύνεια στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Cratos Premium» προσέγγισαν την Κολομβιανή σταρ για μία εμφάνιση τον Σεπτέμβριο.

buzz it!

Ανέκδοτο: Πολυτάλαντη η Βαρβάρα!

Συναντιούνται δυο φίλοι έπειτα από πολύ καιρό. Κάθονται.... τα λένε κάμποση ώρα ώσπου κάποια στιγμή λέει ο ένας:
-Ρε φίλε ξέρεις τι μου έχει λείψει πάρα πολύ;
-Τι ρε μεγάλε;
-Να πηδήξω από πίσω ρε μάγκα μου
-Καλά ρε μεγάλε δε ξέρεις τι να κανείς; Θα πας στη Βαρβάρα.
-Ποια είναι αυτή ρε φίλε δε τη ξέρω.
Δίνει το τηλέφωνο διεύθυνση κ.λ.π
Στης Βαρβάρας:
-Βαρβάρα ήρθα για τη πίσω σου μεριά.
-Έλα μέσα αγοράκι μου.

Μετά από κάνα μισάωρο:
Πω πω Βαρβάρα μου καλύτερο από πίσω δεν έχω ξανακάνει.

buzz it!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

" Paint Stealth": ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ "ΑΟΡΑΤΗ" ΒΑΦΗ

Ίσραηλινή εταιρεία ανέπτυξε την " Paint Stealth" για τα πολεμικά της αεροσκάφη!
Με τη βαφή αυτή, η οποία είναι βασισμένη στη νανοτεχνολογία, τα Ισραηλινά αεροσκάφη θα είναι σχεδόν αόρατα από τα Radar !
Η ανωτέρω βαφή, έχει κατασκευασθεί από την εταιρεία Nanoflight και θα κάνει τη "ζωή" των Radar δύσκολη αφού θα δυσκολεύονται να εντοπίσουν το αεροσκάφος στο οποίο η βαφή θα δίνει την εικόνα του περιβάλλοντος χώρου !

buzz it!

Η Sexy αθλητική ρεπόρτερ Sara Carbonero....

Η Sexy αθλητική ρεπόρτερ Sara Carbonero αποκαλύπτεται....


buzz it!

Ανέκδοτο: Που πάει το φως...



Ένα βράδυ, δυό ξανθιές φίλες συζητούν.

"Που πάει το φως όταν το κλείνουμε;" ρωτάει η μιά την άλλη.

"Ξέρω και εγώ, κάπου θα...
κρύβεται", της απαντάει.

"Ναι, αλλά πού;", ξαναρωτάει η πρώτη.

buzz it!

Γυμνή η Ελένη Μενεγάκη???

Σοκ και δέος μες στο κατακαλόκαιρο η πληροφορία που θέλει την απόλυτη βασίλισσα του πρωινού, το είδωλο της οικογενειάρχισσας και ελληνικής μάνας, τη ζουμερή, μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη να έχει δεχτεί πρόταση από τη Lifo και μάλιστα να της ασκείται και πίεση για να ποζάρει γυμνή στην τελευταία τους σελίδα. Λέτε να προτάξει τα πολυσυζητημένα της στήθη και να κάνει το χατίρι στον εκδότη του free press που παρακαλά όπως διαβάζουμε για μια γυμνή της photo; Λέτε να μας σκάσει τέτοιος ντουβρουτζάς τον Σεπτέμβρη με το που θα γυρίσουμε από τις διακοπές; Λέτε να το συνδυάσει με μια αλλαγή στο προφίλ της που τόσο πολύ χρειάζεται μετά τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε; Όχι τίποτα άλλο, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι μπορεί και να το πετύχουν εκεί τα σκαθάρια του εναλλακτικού περιοδικού και να την ψήσουν διότι η χαρά τους μετά τον ντόρο της γυμνής του Φώτη Σεργουλόπουλου δεν περιγράφεται και έχουν καλομάθει. Οπότε; Όλα είναι δυνατά!

http://www.enimerosi24.gr

buzz it!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η Dita Von Teese και το Perrier! (Διαδραστικό)


Είναι ίσως η μόνη γυναίκα που μπορεί να μετατρέψει σε αισθησιακό ένα ανθρακούχο νερό. Η Dita Von Teese βάζει όλη της την τέχνη του Burlesque και διαφημίζει το Perrier σε δύο διαφορετικά σποτ.
ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ



πηγή: http://enienioula.blogspot.com

buzz it!

Βίντα Γκέρα: Καυτά...οικολογικά και υγιεινά!!!

Η Βίντα Γκέρα γνωστό και εκρηκτικό µοντέλο από την Κούβα, συµµετέχει σε εκδήλωση της οργάνωσης ΡΕΤΑ, που µάχεται για την ηθική µεταχείριση των ζώων. Το µπικίνι που φορά είναι φτιαγµένο από πιπεριές! Και το χότντογκ που κρατά, είναι παρασκευασµένο από πιπεριά και σόγια. Η εκδήλωση έγινε στον λόφο του Καπιτωλίου, στο πλαίσιο της Εθνικής Ηµέρας του Βέτζι-ντογκ, που αποτελεί την απάντηση της ΡΕΤΑ, στον Εθνικό Μήνα του Χοτ-ντογκ , τον οποίο έχει κηρύξει η βιοµηχανία κρέατος. Και οικολογικά και υγιεινά !

newsit

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry