Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Το σουτιέν φταίει για όλα!




Μια δικηγόρος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φυλακή στο Μαϊάμι υποχρεώθηκε να βγάλει το σουτιέν της καθώς ενεργοποίησε τον ανιχνευτή μετάλλων. Όταν το έκανε ο φύλακας δεν της επέτρεψε να μπει επειδή δεν... φορούσε σουτιέν!
Που να το φανταζόταν η Μπρίτνει Χόρστμαν, δικηγόρος στο Μαϊάμι ότι ξεκινώντας να πάει στις φυλακές επισκεπτόμενη έναν πελάτη της θα έπεφτε σε τρελούς φύλακες.

Η Μπρίντει περνώντας από τον μεταλλικό ανιχνευτή ως είθισται για τον απαιτούμενο σωματικό έλεγχο βρέθηκε να βγάζει το σουτιέν της στις τουαλέτες των φυλακών αφού το ενισχυμένο με μπανέλα σουτιέν της ενεργοποίησε τον ανιχνευτή.
Αν και ο κανονισμός εξαιρεί τα ενισχυμένα σουτιέν, και άρα... η Μπρίντει θα μπορούσε άνετα να περάσει, τούτο δεν κατέστη δυνατό αφού οι ιδιόρρυθμοι φύλακες επέμεναν στο να βγάλει άμεσα το σουτιέν της.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Η νεαρή δικηγόρος αφού έβγαλε το σουτιέν της ξαναπέρασε από τον ανιχνευτή και αφού ήταν όλα οκ θεώρησε ότι το μαρτύριό της τελείωσε. Αμ δε που τελείωσε..
Αυτή τη φορά οι φύλακες γύρισαν προς το μέρος της και της είπαν ότι η είσοδος χωρίς σουτιέν απαγορεύεται καθώς παραβιάζει τον ενδυματολογικό κώδικα των φυλακών!
Οι φύλακες, της είπαν με στόμφο, ότι απαγορεύεται στις γυναίκες να φορούν μπλούζες με ντεκολτέ, αλλά και διάφανες μπλούζες καθώς επίσης και κολλητικά στενά ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα καθώς είναι άκρως προκλητικά.
Η γυναίκα, έμεινε άναυδη και μετά από καταγγελία, διετάχθη έρευνα με τους φύλακες να ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία έβαλαν την δικηγόρο.

Πηγή:http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου